Insanlar deger verdiklerine kiriliyor mamiHaklisin abi haklisiniz
Insanlar deger verdiklerine kiriliyor mamiHaklisin abi haklisiniz
Mi yazacaktim la mk oldu ???ban yemedim mk osman direk söveydin
canın saolsunMi yazacaktim la mk oldu ???
tek tek adlar sayda bilelimKimse öyle alınıp gücenmesin ekip denildi ise anca beraber kanca beraber 3 kuruş için yazayım geleyim olmaz ne konuşuldu ise o bıcak gibi keseceksin hep birlikte olacaksın o kadar
Saymaya gerek yok kim vardı ekip içinde kim kaldı geride ortadatek tek adlar sayda bilelim
Kufur etmedim yani sahin agacanın saolsun
say bilinsin yani kardeşim ben ordad aktifim burdad daha çokSaymaya gerek yok kim vardı ekip içinde kim kaldı geride ortada
hayırlı sahurlar ablalHerkese iyi sahurlar cümleten gönüller bir olsun kırgınlık küskünlük olmasın ekip yine hep beraber olsun sağlıcakla kalın ??????
Hayirli sahurlar abla çocuklar oruc tutuyor muHerkese iyi sahurlar cümleten gönüller bir olsun kırgınlık küskünlük olmasın ekip yine hep beraber olsun sağlıcakla kalın ??????
burdayım herkesin kaybolması normel degilmi sahur vakti bende inecem şimdi sen tutmuyon eraldeHerkes nereye kayboldu yarin gecedeyiz zabaha kadar burda degil.miyik
bide mami gücenmeyin benle gelip serhatcan konuya girip sizi ssavunan bizdikKimse öyle alınıp gücenmesin ekip denildi ise anca beraber kanca beraber 3 kuruş için yazayım geleyim olmaz ne konuşuldu ise o bıcak gibi keseceksin hep birlikte olacaksın o kadar
Onu adam yerine koymayın işte bir yeri yiyorsa gelsin buraya hatta özelden telimi vereyim arasınbide mami gücenmeyin benle gelip serhatcan konuya girip sizi ssavunan bizdik
onu la muhatımlımız olmaz mamile bugün bile laf dalaşın girdi onlarin kesip attigi tirnak olamazsin dedik sizi savunuyoz biz dost satmayızOnu adam yerine koymayın işte bir yeri yiyorsa gelsin buraya hatta özelden telimi vereyim arasın
Bidaha bize laf söylerse telefonumu sana özelden atayım numaramı ver deki vurda yazma numarası bu deonu la muhatımlımız olmaz mamile bugün bile laf dalaşın girdi onlarin kesip attigi tirnak olamazsin dedik sizi savunuyoz biz dost satmayız
sen merak edmem abi gerek cevap veriyoz bugün baya rezil etik sadenBidaha bize laf söylerse telefonumu sana özelden atayım numaramı ver deki vurda yazma numarası bu de
Adamın canını çok yakmışız demekki hala içi acıyor unutamamışsen merak edmem abi gerek cevap veriyoz bugün baya rezil etik saden