Sana bi lafım yoktur şahin bunu bilabi boşver
Sana bi lafım yoktur şahin bunu bilabi boşver
sorun yok abla canları sağolsunYok yahu size kimse bişey demiyoki
bunu biildim sevindim abide laf sokup duruyolar kime oldun açık yazalar burda çok aktfim saden bazı kişilerdenSana bi lafım yoktur şahin bunu bil
Seni severim şahin senlik bi durum yokbunu biildim sevindim abide laf sokup duruyolar kime oldun açık yazalar burda çok aktfim saden bazı kişilerden
kimlik durum var abi benlikmi _?Seni severim şahin senlik bi durum yok
ben buraya ne para için gelmem sizle ssohbete gelliyomBuraya gelip ben para için orada duruyorum diyen birinede ne saygım olur nede dostluğum kimse husura bakmasın
Senlik bi durumda yok aslında ben niraz duygusal davrandım ve yanlış anladımyahu bana sitem edin ben yazdim dagitimla ilgili bisiler ayrica gecti gitttiii odagitim.isi .. kimss ustune bi sikinti almasin yahuu
Biliyorum şahin para için duranlar biliyor kendini söylemeye gerek yokben buraya ne para için gelmem sizle ssohbete gelliyom
ilker abi lafın banamıBiliyorum şahin para için duranlar biliyor kendini söylemeye gerek yok
yok abi seni biliyom saol yani mamile ben gelince böyle bişeyler yazıldıBiliyorum şahin para için duranlar biliyor kendini söylemeye gerek yok
Adam geldi buraya ben orda para içins duruyorum hısıra bakmayın dedi daha ne olsun ya ben bir yerimden uydurmuyorumilker abi lafın banamı
Alakası yok meselenin sizleyok abi seni biliyom saol yani mamile ben gelince böyle bişeyler yazıldı
abi ben 2 gundur siz rol yapıosunuz diye Allah şahit selam veriyom kötü bişey düşünülmesin diye takipte etmiyom bugun geldim zuhal abla hesabı falan veriyim hatta dıyodu o araa sana ip ban yersiniz muhabbeti oldugu an selam vermedım yanlıs anlasılma olmasın dıye ama canınız saolsun rahatsız etmem bidahaAdam geldi buraya ben orda para içins duruyorum hısıra bakmayın dedi daha ne olsun ya ben bir yerimden uydurmuyorum
tamam abi iyi geceler iyi sahurlarkimseye laf carpitma yok mamii .. herkes bu konuda olsun
Mesele o değil siz ne dediniz mesajları doldurup gelecez demedinizmi doldurdunuz bir hafta önce eyvallah ama bir söz varsa ortada tutulacak hala o malum siteden gelip bize burda küfür eden şerefsizler var o kadar canlarını acıtmışızki acıları çıkmıyor ve şuna emin olun aynı şey size yapılsaydı ben 1 dk durmazdım orda çünkü biz burada arkadaşlık için varız kötü zamanda destek olmazsak ne zaman destek olacaz demekki gerçek doatluk yokmuş ben bunu anlarımabi ben 2 gundur siz rol yapıosunuz diye Allah şahit selam veriyom kötü bişey düşünülmesin diye takipte etmiyom bugun geldim zuhal abla hesabı falan veriyim hatta dıyodu o araa sana ip ban yersiniz muhabbeti oldugu an selam vermedım yanlıs anlasılma olmasın dıye ama canınız saolsun rahatsız etmem bidaha