Adam hariç. Dağıtımlar yapıldı adamı bekliyorum ama dağıtımdan memnun olunm adığını gördüm neyse bana düşecek hakkıda eşit şekilde adam reis bölüştürüse eşitlik olacağını düşünüyorum
gönüllü yapıyoruz bu işi ?seni çözemedim saden eren maaş vermiyolarmı
Abi öyle birsey olacaksa bende vereyim bana düşeniAdam hariç. Dağıtımlar yapıldı adamı bekliyorum ama dağıtımdan memnun olunm adığını gördüm neyse bana düşecek hakkıda eşit şekilde adam reis bölüştürüse eşitlik olacağını düşünüyorum
dunun yerıne bugun acısınımı aldınız..teprıkler...Rolling i başlatacak parayı atan @Adam1977 ye
Çok güzel maçlar seçip bizi uçuran @ilkerimxx e
Hesabını bize açarak rolling yaptiran @Zuhaltc Ye
Teşekkür ederim.
Para ulaştı. Herkese hayırlı sahurlar.
Sana düşecek hakkı niye bölüştürüyo abi.çoğunluk senin hakkın zaten o bakiyenin oraya gelmesinde senin emeğin çokAdam hariç. Dağıtımlar yapıldı adamı bekliyorum ama dağıtımdan memnun olunm adığını gördüm neyse bana düşecek hakkıda eşit şekilde adam reis bölüştürüse eşitlik olacağını düşünüyorum
Valla almazsa bene geri atacam bana geleniSana düşecek hakkı niye bölüştürüyo abi.çoğunluk senin hakkın zaten o bakiyenin oraya gelmesinde senin emeğin çok
ilker mı bunu yapan..yapar oooo,,hatta sımdı hg sıteme dıye banada yolar..durduramazsın dımı @ilkerimxxSana düşecek hakkı niye bölüştürüyo abi.çoğunluk senin hakkın zaten o bakiyenin oraya gelmesinde senin emeğin çok
oda güzel admin leer parayı götürsün sen gönül işi yapgönüllü yapıyoruz bu işi ?
Sende hakkını al öyle şeymi olur emegin çogu seninAdam hariç. Dağıtımlar yapıldı adamı bekliyorum ama dağıtımdan memnun olunm adığını gördüm neyse bana düşecek hakkıda eşit şekilde adam reis bölüştürüse eşitlik olacağını düşünüyorum
Valla gercek ekip bizizsanirim benm yazdigim yanlis anlasildi .. takip edsnlere esit dagitilsin die soylediydimyoksaa dagituma karismak hakkim degill .. ynlis anlasilma olmasin herkes hakkini alsin .. biz hak diedie bi ekip olduk degilmi ?
sanki yok bize söluyolarsöz kimem bilmem ama sanki bize söylüyonuz gibi
Neyisöz kimem bilmem ama sanki bize söylüyonuz gibi
Yok yahu size kimse bişey demiyokisanki yok bize söluyolar![]()
abi boşver