??benim o ??O 9.45 tl ile napacan beyaz diye gormuyoruz sanma ??
??benim o ??O 9.45 tl ile napacan beyaz diye gormuyoruz sanma ??
Paparanin sesi daha gelmedi sen nerden duydun mubarekKaçalım
Sana ilk gün dedim Roling ustasıAbla anlastigimiz gibi otogarda bulusucagiz paralari yesil cantaya koy ??
Tm abla bisey demedik sen onu yarin 1 k yaparsin zaten ????benim o ??
Uyuyodum sakalli dede ruyama girdi acil kalk diyePaparanin sesi daha gelmedi sen nerden duydun mubarek
Rahat yaparTm abla bisey demedik sen onu yarin 1 k yaparsin zaten ??
O duyar ?? hisleri çok kuvvetli. Hissetti wonn olduğunu ??Paparanin sesi daha gelmedi sen nerden duydun mubarek
Valla oyle emeklerine saglik superdi ilk kez agrisiz sizisiz roll yaptik rahatca oturup seyrettikSana ilk gün dedim Roling ustası
Niye kaldırdıUyuyodum sakalli dede ruyama girdi acil kalk diye
Çaktırmaaa çekim verildi ekranınıda attım gidecem şimdi ?????Kaçalım
O dede sapik olanlardan degil ins baskalarini operek uyandiriyormusUyuyodum sakalli dede ruyama girdi acil kalk diye
Kankasi uhucu duyar tabi yapiskan kardesler onlar ?O duyar ?? hisleri çok kuvvetli. Hissetti wonn olduğunu ??
Abi ruyamda rolling tamam kalk dedi sinyali verdiNiye kaldırdı
Detaylari ozelden konusalim caktirma ablaÇaktırmaaa çekim verildi ekranınıda attım gidecem şimdi ?????
Kolpacinodaki sabri abi geldi aklima zamaninda gidemedik zamaninda gidemedik ?Çaktırmaaa çekim verildi ekranınıda attım gidecem şimdi ?????
Trink trink diyodu kulagimda bende dedim bu kesin papara sesiO dede sapik olanlardan degil ins baskalarini operek uyandiriyormus
Biraz dan geçer beklemeye alıyor aonra 5 10 dk içinde geliyorİzin verildiye geçmedi daha