Sağolabla hepimize tebriklerTebrikler abi
Sağolabla hepimize tebriklerTebrikler abi
Abla anlastigimiz gibi otogarda bulusucagiz paralari yesil cantaya koy ??Herkese teşekkürler iyi geceler ????????
Söz sende abiBir başarılı rollingin daha sonuna geldik
Bittimi abi ne guzel egleniyordukBir başarılı rollingin daha sonuna geldik
Çekim ver ablamSöz sende abi
OyrlHerkese teşekkürler iyi geceler ????????
Iyi mi geceler ??Herkese teşekkürler iyi geceler ????????
Para benim olsa 10*ky akadar durmamdaBittimi abi ne guzel egleniyorduk
Parasindan degil ya o zaman gel ben rol yapayim sen mac ver bu gece köre atsan topalı vuruyorsun valla ?Para benim olsa 10*ky akadar durmamda
Başkasinin gunahini nasil aldiysan Allah seni cok fena carpmis? kolsuzmu desem bacaksizmi desem bilemedim ?Ekli dosyayı görüntüle 2041
Kansız de. ??? kolsuzmu desem bacaksizmi desem bilemedim ?Ekli dosyayı görüntüle 2041
Yeter ömerim yoruldum dur demesini bilmek lazımParasindan degil ya o zaman gel ben rol yapayim sen mac ver bu gece köre atsan topalı vuruyorsun valla ?
Oyle diyorsan tamam abi yalniz iyi hissediyordun bu aksam umarim bundan sonrakilerde hep boyle olurYeter ömerim yoruldum dur demesini bilmek lazım
Benimde prizma çekiminden 9 tl kaldı şansa bak daha bu 9 tllerle neler yapacazÇekim verildi vatana millete hayırlı uğurlu olsun ??
Ekli dosyayı görüntüle 2042
O 9.45 tl ile napacan beyaz diye gormuyoruz sanma ??Çekim verildi vatana millete hayırlı uğurlu olsun ??
Ekli dosyayı görüntüle 2042
KaçalımSöz sende abi