BEN SEVERIM ISMIMIN YAZILMASINDA SIKINTI YOKI..ASİ NİN TERSİAdini yazmiyom yasakksa die anla hoodan taniyom
BEN SEVERIM ISMIMIN YAZILMASINDA SIKINTI YOKI..ASİ NİN TERSİAdini yazmiyom yasakksa die anla hoodan taniyom
Osman kafani kirdirtma olm beni yanlis lanse ediyorsun millete ? neyseki ilker abim beni iyi tanir ?Yemin ederim öyle bi konuştun ki bahsis veresim geldide bende culsuzum ???
bende indiririmde üzülürüm .d ortak dedik bi kere onun gibi satmayıkYönetimdeki tanıdıkları devreye sokayim sabah uyandığında oda kayitli üye olsun?
Şaka yapiyom gercek alkilamam belki siteni durumu kötütürTesekkur ederim. Ilker abi olsun osman olsun zuhal olsun ve digerleri burdan degil hepsi cok eskiden dostlarim cok sukur dostlarimiza hizmet veriyoruz bizde
Kral sen bastacisin burdakiler bizim dostlugumuxun uzun zamandir olduğunu biliyordur o tokatci sen ben yumi geceleri whatsappta az mi sabahladik??Osman kafani kirdirtma olm beni yanlis lanse ediyorsun millete ? neyseki ilker abim beni iyi tanir ?
Aga yok yahu ne diyonuz siz ??Şaka yapiyom gercek alkilamam belki siteni durumu kötütür
Bagcilarli olmak bunu gerektirir ??bende indiririmde üzülürüm .d ortak dedik bi kere onun gibi satmayık
ONURE OLDUM SAGOLASIN DOST..@asiruh06 benim kardasim gibidir adamdir kendisi
Osman bi ara numarasini ver ebenle tango yapmak istiyorum bak millet senin yuzunden yanlis taniyor beni ?Kral sen bastacisin burdakiler bizim dostlugumuxun uzun zamandir olduğunu biliyordur o tokatci sen ben yumi geceleri whatsappta az mi sabahladik??
Mj ödülu yokmu 1 k olcamAga yok yahu ne diyonuz siz ??
Dur yahu zar zor 2k oldum zaten şimdi sen hırs eden ????Mj ödülu yokmu 1 k olcam
Var ama ligler acilinca aktif olacak insallahMj ödülu yokmu 1 k olcam
Maç bekliyoruz reisbeklemedeyizzzz
Tm abla gecmiycemDur yahu zar zor 2k oldum zaten şimdi sen hırs eden ????
Ödül yok de ??????Var ama ligler acilinca aktif olacak insallah
2K MI.......TEPRIKLER...ZOR OLAN KAZANMAKTIR.KAYBETMEK KOLAY..BENCE AZ ONCE DEDIGIN GIBI KASAYI AL GITDur yahu zar zor 2k oldum zaten şimdi sen hırs eden ????
2k mesaj sayısı abi ???2K MI.......TEPRIKLER...ZOR OLAN KAZANMAKTIR.KAYBETMEK KOLAY..BENCE AZ ONCE DEDIGIN GIBI KASAYI AL GIT![]()