K
köpek1
Guest
Bu ekibin bas sorumlu admini benim her turlu problem benim problemimdir rahatiniza bakin ?
AhirettemiÖbur tarafda taniyom burda herşey selbestmi
Admin para istiyosa sen düşünne gibi![]()
obur taraf derken şahınım...gulumsettın benı..bir anda ahıretten gelen şahınmı dedım kendımce...Öbur tarafda taniyom burda herşey selbestmi
Bu ekibin bas sorumlu admini benim her turlu problem benim problemimdir rahatiniza bakin ?
00,00 da başlar abi maçlarZuhal abla maç yok biraz bekleyelim o kadar kasa ile son pere girmeyek
sagolasın hb kardeşım..sıtenızdekı gorevınızde başarılar dılerım.@asiruh06 hosgeldin hocam sefa getirdin
Mod parcasina bak kalk git lan wc yika cabuk ? oturmus benle aşik atiyor ?geri dur bakam
ben varken
Tmm abi seni bekliyorum bende bi yandanda bu kasayla kaçsammı diye düşünüyorum ??????Zuhal abla maç yok biraz bekleyelim o kadar kasa ile son pere girmeyek
Adini yazmiyom yasakksa die anla hoodan taniyomobur taraf derken şahınım...gulumsettın benı..bir anda ahıretten gelen şahınmı dedım kendımce...
Tesekkur ederim. Ilker abi olsun osman olsun zuhal olsun ve digerleri burdan degil hepsi cok eskiden dostlarim cok sukur dostlarimiza hizmet veriyoruz bizdesagolasın hb kardeşım..sıtenızdekı gorevınızde başarılar dılerım.
Oz ablam olsan anca bu kadar sevebilirdim ozeldeb bu konuyu detayli bi sekilde konusalimTmm abi seni bekliyorum bende bi yandanda bu kasayla kaçsammı diye düşünüyorum ??????
Yemin ederim öyle bi konuştun ki bahsis veresim geldide bende culsuzum ???Tesekkur ederim. Ilker abi olsun osman olsun zuhal olsun ve digerleri burdan degil hepsi cok eskiden dostlarim cok sukur dostlarimiza hizmet veriyoruz bizde
Yönetimdeki tanıdıkları devreye sokayim sabah uyandığında oda kayitli üye olsun?