bol bol istermisin .dBu konu ne ara 670 sayfa olmuş ramazan erzak paketi mi dağıtılıyor burda ? 1 hafta girmedik neler olmuş neler ??
Icinde sigara olan kolileri bana ayir modum ?bol bol istermisin .d
Dagıtım bittiBu konu ne ara 670 sayfa olmuş ramazan erzak paketi mi dağıtılıyor burda ? 1 hafta girmedik neler olmuş neler ??
Ben bir aydır kuyruktayım abi hala bekliyorumDagıtım bitti
Oooo bir ortak daha çıktıIcinde sigara olan kolileri bana ayir modum ?
Sıra numarası almadan kuyrukta boş beleş bekliyorsunBen bir aydır kuyruktayım abi hala bekliyorum
Vay ortağım merhaba nasılsımOooo bir ortak daha çıktı
Eskiden sıra numarası yoktu ekmek ve tüpgaz kuyruğu vardı lütfen geleneklerimizi unutmayalım yaşatalım hepSıra numarası almadan kuyrukta boş beleş bekliyorsun
Moda uyuyoruz teknoloji çagına ayak uydururarakEskiden sıra numarası yoktu ekmek ve tüpgaz kuyruğu vardı lütfen geleneklerimizi unutmayalım yaşatalım hep
Bir toplumu içten içe bitiren en büyük etken moda ve teknoloji merakıdırModa uyuyoruz teknoloji çagına ayak uydururarak
Aleyküm selam Şahin agaselamün alüyküm
Aleyküm selam şahinselamün alüyküm
Bi hafta mı yoktun sanki dün burda basket sayıyor gibiydinBu konu ne ara 670 sayfa olmuş ramazan erzak paketi mi dağıtılıyor burda ? 1 hafta girmedik neler olmuş neler ??
İftar hazırlığı başladı ablaHu huu napıyonuz ??
Aynen abi bi yandan yemek hazırlıyom bi yandan buraya bakıyom ara sıra ??İftar hazırlığı başladı abla