K
köpek1
Guest
Bende istemiyordu mesajlari actim simdi istedi semsiye banada bulasti labendede istiyor tren onayi ?
Bende istemiyordu mesajlari actim simdi istedi semsiye banada bulasti labendede istiyor tren onayi ?
benden bile istiyor sistemi açan benim benden istiyor malasef bir süre bu şekilde idare etmeliyiz. Yoksa saldırı altında site down oluyo saldırıda ki botlar bu test'i geçemedikleri için siteye zarar veremiyolar. bu sebeble ara ara bizlerde radarına takılıyoruz kontrol ediyor @Demiradam@Demiradam da giriste surekli onay kodu istiyormus ondan rahatsiz olmus onada bi bak gelirse
Demiradamda bi bot zatenbenden bile istiyor sistemi açan benim benden istiyor malasef bir süre bu şekilde idare etmeliyiz. Yoksa saldırı altında site down oluyo saldırıda ki botlar bu test'i geçemedikleri için siteye zarar veremiyolar. bu sebeble ara ara bizlerde radarına takılıyoruz kontrol ediyor @Demiradam
eywbol şans herkese
?Demiradamda bi bot zaten
Ama gene doat dediklerimizden daha aktif burda
senden aktif valla osmanAma gene doat dediklerimizden daha aktif burda
Ben 4 5 gundur giremedim fazlasenden aktif valla osman![]()
bende gireken 2kere kammyon seçtimNe zaman geçecek bu giriş kodu motosiklet seç seç bitmiyo ?????
Bendende 2 gundur istemeye basladi abla sizdedemiNe zaman geçecek bu giriş kodu motosiklet seç seç bitmiyo ?????
Hıı sabah yoktu yeni başladı bendedeBendende 2 gundur istemeye basladi abla sizdedemi
Bende dun sahura dogru yapti bugunde 1 kere yaptiHıı sabah yoktu yeni başladı bendede