S
Supi61
Guest
akşama ne yesek D:
canım ne cekio be supi D: D
ula ustadd DÇ DValla ben alsamda humara basarım en azından ihtiyaçlı birine gitsin
Valla abi doğrusunu söylemek gerekirse bizede çıksa gideceği yer ora ???Valla ben alsamda humara basarım en azından ihtiyaçlı birine gitsin
Cugaradız iftar mı olurula ustadd DÇ Dadamsınnn seviozz seniii .. iftarda cügara içiçenmii D:
tovbe et dumanaa
Sadece gıda destegi@Adam1977 belediye bişi vermiomu yahu D: D: 1000 tl felan D: D D
1000 liralık beşik neyine yetmiyoduki ??tabi ilk heyecanya dimi ???tayfaa cıkarsa sizeeD 250 tl destek olun dolap yaptırdım 3250tlye usaga
D D
Aynen öyleValla abi doğrusunu söylemek gerekirse bizede çıksa gideceği yer ora ???
gıda alıp nakitemı cevirsek DSadece gıda destegi
İlk degildir yahu1000 liralık beşik neyine yetmiyoduki ??tabi ilk heyecanya dimi ???
şeff beşik diğil yahuu D:1000 liralık beşik neyine yetmiyoduki ??tabi ilk heyecanya dimi ???
Kim derse laz uşagı kafası çalışmaz vuracam artık onigıda alıp nakitemı cevirsek D: :
10 koli az degilmi@Adam1977 bana 10 koli gıda paketi ayarla nakite cevirecem D: : ucuz yolu satıpp D: D
SEN AYARI VER ADRESİ YAZAYRIMKim derse laz uşagı kafası çalışmaz vuracam artık oni