S
Supi61
Guest
şef 1000 tl devlet destegıne enişte bey yada sen basvuru yapın haa D:Hoşbuldum iyiyim şükür sen nasılsın ?
şef 1000 tl devlet destegıne enişte bey yada sen basvuru yapın haa D:Hoşbuldum iyiyim şükür sen nasılsın ?
Benim yarın denerimşef 1000 tl devlet destegıne enişte bey yada sen basvuru yapın haa D:dün etiketledim seni ve tayfayı basvurun diee
ortam hepp sesliiBurdayız sessiz ortam
sakın denememzlik etmee !! yarın unutmazsam hatırlatıım yineeBenim yarın denerim
Ben başvurmadımda enişte başvurdu beklemedeymiş onundaşef 1000 tl devlet destegıne enişte bey yada sen basvuru yapın haa D:dün etiketledim seni ve tayfayı basvurun diee
Benimde 2000 olmama az kaldı ?basket olsada saysak 100 mesaj garanti ???az kaldı azzzz 1000 msj olmaya D: D:
ihtiyac sahipleri alsın tabii üstadım .. ilk hedef o kitle .. ama alma sansımız varsaa deneycez bizdeee !! sende deneeeeİhtiyaç sahipleri alsında gerisi önemli değil
Yok yav bana düşmez zaten devlet memuru faydalanacaksa diğer gerçek ihtiyaç sahipleri ne yapsınihtiyac sahipleri alsın tabii üstadım .. ilk hedef o kitle .. ama alma sansımız varsaa deneycez bizdeee !! sende deneeee
aynen sef .. haneye göre alıolar basvuruyu .. bende eşimin bilgilerini girdimdi basvurur yaparken .. sonra gittim onun adına basvuru yapayım dedim D:ÇAynı evden 2 kişi oluyomuki??
Valla ben alsamda humara basarım en azından ihtiyaçlı birine gitsinbende alırsan bunu usaga harcayacam D: D: