K
köpek1
Guest
Gunaydin
Günaydın kardeşim benimGunaydin
Günaydın Şerif agamGünaydın REİS
Bugün de bitirek abi üç gün yatak?4 günün yorgunluğunu atacamGünaydın Şerif agam
Aynen öyleBugün de bitirek abi üç gün yatak?4 günün yorgunluğunu atacam
REİS devlet verdimi ödenek leri?Nöbete geldik yine uzun aradan sonra
1 k aldık ekstra devletimize allah zeval vermesinREİS devlet verdimi ödenek leri?
Kolay gelsinNöbete geldik yine uzun aradan sonra
İYİ oluyor bari emek karşılığı1 k aldık ekstra devletimize allah zeval vermesin
Az vermiş reis emek karşılığı bumu1 k aldık ekstra devletimize allah zeval vermesin
Korona servisinde çalışan drlar iyi aldı 15 k civarı sağlık peraoneli en iyi alan 1900 aldı çalıştığı yer eğitim durumu na göre değişti rakamlarAz vermiş reis emek karşılığı bumu
Dün açıklama yapıyor kaç doktor yani sağlıkçı KORONA olmuş rakam yüksek bin TL alsın gootne sksnlar
Abi geçerli sebeb gibi ama yinede 15 ile bindokuz arada ucuurm var bari asgarî ücret verselerdi olsun şükür diyelim diyelim diyelimKorona servisinde çalışan drlar iyi aldı 15 k civarı sağlık peraoneli en iyi alan 1900 aldı çalıştığı yer eğitim durumu na göre değişti rakamlar
15 k iyi paraKorona servisinde çalışan drlar iyi aldı 15 k civarı sağlık peraoneli en iyi alan 1900 aldı çalıştığı yer eğitim durumu na göre değişti rakamlar
Abi çok iyi para ama direk olayını içindeler15 k iyi para
Tabiki sıkıntıAbi çok iyi para ama direk olayını içindeler
Sıkıntı
Olayın içinde ama üst düzey koruma da varAbi çok iyi para ama direk olayını içindeler
Sıkıntı