Memurlar demiyor ama değilmi rreis4a kapsamındaki KAMU işcileri !!! sgkdan para alan EMEKLİLER !!
Memurlar demiyor ama değilmi rreis4a kapsamındaki KAMU işcileri !!! sgkdan para alan EMEKLİLER !!
E bende deilim.alabiliozmu vermezler reisWALLAA BU SARTLARA BAKILIRSA BANA UYMAYAN BİŞİ YOKKKKAMU İŞCİSİ DEĞİLİM .. EMEKLİDE OLMAAMA 20 YIL VAR
![]()
MEMURLARDA DEMİORR !! CIKARSAA YAMANIN KUMBARAYA ATACAM d: :dd:Memurlar demiyor ama değilmi rreis
4 a işçiler benden yüksek maaş alıyolar reisSARTLARDA 4A STATUSUNDE ÇALIŞAN İŞCİLER YOK !! 4A SATUSUNDE KAMU İŞÇİLERİ YAZIOR KARISTIRMAYALIM HAAA
biliyorum ustadım .. benim karsı komsum karayollarında işçiydi ama dünya maaş alırdıı4 a işçiler benden yüksek maaş alıyolar reis
yahu sen basvurdaaa !!! onlar vermesin .. hem 4,5 milyon aileye verildii bu yardıımalr .. aralarında sigortalı calışanlar yokmuydu yahuıuuSigortali olarak calisiyoz gelirimiz oldugu icin verirlermi Bilmiyom
Tamam reis basvuruyom?yahu sen basvurdaaa !!! onlar vermesin .. hem 4,5 milyon aileye verildii bu yardıımalr .. aralarında sigortalı calışanlar yokmuydu yahuıuu