Sen mod olmaktan kaybettin kardesim memnuniyet bonuslarindan mod ve adminler faydalanamiyor kendime de eklettirmedim ?bende yokki ?
Gördümde ondan yazdımAbi ayni seyi ben yazdim gozden kaçırdın galiba mesaj bahane onların dostluk falanda hikaye 200 - 300 liralik arkadaslar
Rica ederim ne demek alfa calisiyor alfa hep yaninizdaVay be allah razi olsun cok tesekkur ederim ??
Eyvallah ?bol şans
O abla 20 tl freebeti 1 k yapacak galiba bol sansBol şanslar buda gelsin ??
Ekli dosyayı görüntüle 1855
Alfa harbi adamsinRica ederim ne demek alfa calisiyor alfa hep yaninizda
Para dostlugu kurmusuz galibaGördümde ondan yazdım
Eyvallah sizde cansiniz belki diger taraftaki ibneler kadar imkanimiz yok ama sizi asla yari yolda birakmayiz Allahin izniyleAlfa harbi adamsin
?????Alfa harbi adamsin
Ne guluyon lan cakma mod ?
Bu daha başlangıç oraninda ilk zamanlarını hatırlıyoruz kendi adminleri modlari sahtekar çıkmıştı 3 5 tane çakala imkan verdilr ordaEyvallah sizde cansiniz belki diger taraftaki ibneler kadar imkanimiz yok ama sizi asla yari yolda birakmayiz Allahin izniyle
bol şansBol şanslar buda gelsin ??
Ekli dosyayı görüntüle 1855
Boşu boşuna 1 sene geçirmişizPara dostlugu kurmusuz galiba
üstüne alıncan fln ??Ne guluyon lan cakma mod ?
Sen benim kardesimsin eren seninle istedigimiz zaman gorusebilme potansiyeline sahibiz?
Valla öyle abi bu abla hepsinden delikanli vallaha ??Boşu boşuna 1 sene geçirmişiz
?? laf aticaktimda sonuç olarak yetkiler onda ?? o anladiSen benim kardesimsin eren seninle istedigimiz zaman gorusebilme potansiyeline sahibiz?