K
köpek1
Guest
Tesekkurler abla gidiyon mu senin icin kupon aliyorum bilsem almazdim ? gorusuruz hayirli sahurlar ?Tebrikler @Alfa97 iyi geceler ???
Tesekkurler abla gidiyon mu senin icin kupon aliyorum bilsem almazdim ? gorusuruz hayirli sahurlar ?Tebrikler @Alfa97 iyi geceler ???
Gunu kurtarmissin bunada sukur tebriklerZararı çıkardık fazla zorlamayalım bu gün
Bir kerede dogru ata oynaYanlis atâ oynadik galiba
Alefykum selamSelamün aleyküm sahur vakti
Son kalan 2k parami mono gene yedi bu sefer harbi tam cakildim bugun ufak ufak aldim 2k yaptim sonra 45 dakikada hepsini geri verdimKonu hep kırmızı yazmış
Aga en iyisi oynamamakSon kalan 2k parami mono gene yedi bu sefer harbi tam cakildim bugun ufak ufak aldim 2k yaptim sonra 45 dakikada hepsini geri verdim
İYİ olmuş sen akıllanmaz oldun Sana söylüyoruz anlamıyorsunSon kalan 2k parami mono gene yedi bu sefer harbi tam cakildim bugun ufak ufak aldim 2k yaptim sonra 45 dakikada hepsini geri verdim
O nasil dua beb sansliyim mesela her duam kabul oluyor hep kupon yatmasini dilerim hep yatar bide diyorlar duam kabul olmuyor ????Gunaydin sansli ve kazancli bir gun olur ins
Bu monopoly oyununda herkesin bulamayıp senin bulduğun ne varSon kalan 2k parami mono gene yedi bu sefer harbi tam cakildim bugun ufak ufak aldim 2k yaptim sonra 45 dakikada hepsini geri verdim
Dayı bence korona suphesinden dolayi seni karantinaya almak gerek ?O nasil dua beb sansliyim mesela her duam kabul oluyor hep kupon yatmasini dilerim hep yatar bide diyorlar duam kabul olmuyor ????
Yuksek hedef bi kerede 20-30 k vurma amaciBu monopoly oyununda herkesin bulamayıp senin bulduğun ne var
Aleykum selamSelamün aleyküm