Onu futbol almıştım loseFrebeti varmıydı
Bugun migrenim azdi sabahtandir yazamiyorum bende dedim niye boyle oldu megersem beddua edenlerimiz varmis yazmayalim diye ??@Alfa97 abi sen 1 hafta mesaj yazma ????
Geçmiş olsun estagfirullah olurmu öyle şey sadece en üste çıkmak istiyoruz ????Bugun migrenim azdi sabahtandir yazamiyorum bende dedim niye boyle oldu megersem beddua edenlerimiz varmis yazmayalim diye ??
Ben şimdi panele girip hepinize adam başı 3k mesaj ekletirdim de diğerlerine haksizlik olmasin yazin hakkinizla kazanin ??Geçmiş olsun estagfirullah olurmu öyle şey sadece en üste çıkmak istiyoruz ????
Bizden başka mesaj yazan yok zaten eklet nolacak ???Ben şimdi panele girip hepinize adam başı 3k mesaj ekletirdim de diğerlerine haksizlik olmasin yazin hakkinizla kazanin ??
E yakinda mesaj etkinligi gelecek o zaman sen hic yazma biz direk maasini eve gonderelim ?Bizden başka mesaj yazan yok zaten eklet nolacak ???
10 k yazanamı ödül olacak hiç 10 k da yokki her 1 k ya 100 tl olsun ????E yakinda mesaj etkinligi gelecek o zaman sen hic yazma biz direk maasini eve gonderelim ?
Valla her k ya 100 tl olursa vallahi istifa eder sizin gibi hergun mesaj yazarim enayimiyim yazarak kazanmak varken kendimi yorarak kazaniyim adminlikle ??10 k yazanamı ödül olacak hiç 10 k da yokki her 1 k ya 100 tl olsun ????
Hırs yaptıracan şimdi ona 4 k olacak 1 gecede ???@Boss94 ha gayret az kaldi gececen beni ha birde sabah yine ensendeyim haberin olsun ?
Ama seni ilerde mod yapmayi dusunuyorum abla cok tatli bir dilin var hemencik kandirabiliyorsun bize boyle yetenekler lazim ?Hırs yaptıracan şimdi ona 4 k olacak 1 gecede ???
Modiyemi ???Ama seni ilerde mod yapmayi dusunuyorum abla cok tatli bir dilin var hemencik kandirabiliyorsun bize boyle yetenekler lazim ?
Aylik 3k MaasModiyemi ???
Modiye mi one la yok midye ?Modiyemi ???
Vallamı ben parasız sanıyodum ????Aylik 3k Maas
Sponsorlardan her hafta 250.freebet
Bizim evin tapusunuda ustune yapalim oyle az olurAylik 3k Maas
Sponsorlardan her hafta 250.freebet
Saka yaptim abla oyle olsa bende mod olurdum karin toklugu bile degil ? ama diger yerlerdekiler maasliVallamı ben parasız sanıyodum ????
Tabi ben az maaşa çalışmamki ???sigorta falanda bağlatın ?????Bizim evin tapusunuda ustune yapalim oyle az olur
Tabi sen hanimağa sin hepsi hakkin hatta şu osmanida özel şoförun yapalim bi tane de araba verelim sana foruma girip cikarken yorulmazsin ??Tabi ben az maaşa çalışmamki ???sigorta falanda bağlatın ?????