Zaten yattıo oynayınca yatıyor zaten abi ?
Zaten yattıo oynayınca yatıyor zaten abi ?
çaktırma kinaye yaptım zateno oynayınca yatıyor zaten abi ?
Dün tombala etkinligi vardı ne oldu ne bitti kim kazandıçaktırma kinaye yaptım zaten![]()
niye gelip girmedin yayınaDün tombala etkinligi vardı ne oldu ne bitti kim kazandı
sen düşünmesine düşünüyosunda onlar düşünürmüBu maçta 3. çeyrek oynayıyor. Periyot yakın skorla biterse 4. çeyrek
57-58-59.5 üst gelir diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 1775
baka baka çözdük artık abi şaşmıyor ?sen düşünmesine düşünüyosunda onlar düşünürmü![]()
Anlamıyorum yayından biraz baktım çıktımniye gelip girmedin yayınaoyuna giremedik benim pc ile mahvetti bizi bende anlamadım bütün oyunları oynayan pc tombalaya giremedik
Kasap oldun desenebaka baka çözdük artık abi şaşmıyor ?
maçlara bakıyorum bu maçta fark açıldı o yüzden oynamadımÇok sessiz @tnkk14 kupon at sayalım
İyi ettinmaçlara bakıyorum bu maçta fark açıldı o yüzden oynamadım
Sende bir el at sayalim ???Çok sessiz @tnkk14 kupon at sayalım
Hesap sıfır oldu atm gidemiyorummaçlara bakıyorum bu maçta fark açıldı o yüzden oynamadım
Kanka kasa yok hesapta para yok atm uzak gidemiyorum yasak var cnm sıkılıyorSende bir el at sayalim ???
anlamıcak ne var ki kral :d giriyosun yayına izliyosun sadeceAnlamıyorum yayından biraz baktım çıktım
Aynen öyle taptım rulet tombala hiç kafam basmıyoranlamıcak ne var ki kral :d giriyosun yayına izliyosun sadeceD