Kac gece okunuyo.abla burda 20:04İyi yim nolsun saatleri sayıyom ??
Kac gece okunuyo.abla burda 20:04İyi yim nolsun saatleri sayıyom ??
20.01 burada ???Kac gece okunuyo.abla burda 20:04
Ne sayıyon abi ?
Bunlari bi kardesiniz dostunuz yada abiniz olarak soyluyorum hatirlarsaniz vaktinde bizim sayemizde ekmek yiyip buralara geldiler. Butun kemik kadroyu hice sayip simdiki yeni yetmelere umut bagliyorlarBi yerleri kalktı
Sponsorumuz senmisin bu akşam hadi bakalım ????herkese hayirli iftalrr dostlarim .. bonus veren site bulak iftar sonrasii
Az kaldi Ben bugun daha zorlandim nedendir bilmiyom abla???20.01 burada ???
Bağlasınlar bakalım mod yaptıkları tayfanın çoğu sefil tayfaydı kendikerine faydası yoktuBunlari bi kardesiniz dostunuz yada abiniz olarak soyluyorum hatirlarsaniz vaktinde bizim sayemizde ekmek yiyip buralara geldiler. Butun kemik kadroyu hice sayip simdiki yeni yetmelere umut bagliyorlar
Allah Kabul Etsin abiherkese hayirli iftalrr dostlarim .. bonus veren site bulak iftar sonrasii
Bende eh işte gözüm başım kararıyo ama akşam oluyo öyle böyle ??Az kaldi Ben bugun daha zorlandim nedendir bilmiyom abla???
1 kap corba kesiyo zaten?Bende eh işte gözüm başım kararıyo ama akşam oluyo öyle böyle ??
Bende coktan okundu uzayda mi yasiyonuz siz20.01 burada ???
Bagcilar degilmi ora ??? wip herhalde size erken okuyorBende coktan okundu uzayda mi yasiyonuz siz