İftar sonu yaparız bi şeylerAksama rol var dimi beyler bende para 0 ay bitene kadar ay basi ben tekrar yaparim
3 4 gun ben olmustum sponsor amma veklin 0 ladik herhalde @ilkerimxx suanlik aday ???Rolmü var sponsorumuz kim ??
Hosbulduk abla@mami35 hoşgeldin
Napıyon nasılsın ?Hosbulduk abla
Sagolasin abla sen nasilsin iyimisin?Napıyon nasılsın ?
Demek ki bana bu yuzden kredi cikmiyor ibret aliyim diye ??Alt tarafi cikan krediyi batirdik onuda odemeyiz ???
hosgeldiniz mami beySagolasin abla sen nasilsin iyimisin?
Hangi siteydi o peki abiDolandırıcı siteyi savunuyorsunuz dedik diye ip ban yedik siteden daha ötesi varmı arkadaşlık dostluk böyle zamanlarda belli olur zuhal abla orda tek başına cevap verirkrn destek bile vermediniz ban yeriz diye şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım
Ciksa bile iptal et bulasma ??Demek ki bana bu yuzden kredi cikmiyor ibret aliyim diye ??
KalebetHangi siteydi o peki abi
İyi yim nolsun saatleri sayıyom ??Sagolasin abla sen nasilsin iyimisin?
Az once bir buro ile gorusuyordum skype den isim vermiyim onlarda hoodtan cok sikayetci problemlerimiz konusunda bizi yalniz biraktilar diye geri cekilmisler bubara herkes ordan sikayetciKalebet
Bi yerleri kalktıAz once bir buro ile gorusuyordum skype den isim vermiyim onlarda hoodtan cok sikayetci problemlerimiz konusunda bizi yalniz biraktilar diye geri cekilmisler bubara herkes ordan sikayetci
Hosbulduk kardesim?hosgeldiniz mami bey
Ciksin bi onu oturup dusunecem ?Ciksa bile iptal et bulasma ??