Mayınlar hazır çember daralıyorReis iftardan sonra yaparız önce bi kafayı düzeltek ha
Mayınlar hazır çember daralıyorReis iftardan sonra yaparız önce bi kafayı düzeltek ha
Bbcoper geldi ben para için yazıyorum dedi nasıl kızmayasın senin arkadaşlarına yanlış yapılsın sen para için yazmaya devam et hısıra bakmayın aynı durumda siz olsaydınız inanın biz böyle yapmazdıkNeyse Abi Ben huzurunuzu kacirmiyim.iyi aksamlar
Kimsenin şahsına adına konuşulmadı geride kalan tümü için konuşulduBiliyorum Abi Osmana da dedim hatali varsa Ben Kabul ediyorum ve Ben gibi mesaj tamamlayan herkez hatalidir diyom
Gunde 9 saat calisip 50 lura aluyoruz kumarda 1 saate 3 bin batiyoruz helal olsun bizeDoğru par konusunda dur durak bilmiyoruz
Biliyorum abiKimsenin şahsına adına konuşulmadı geride kalan tümü için konuşuldu
Günde 5 saatini forumlarda gecirerek 100 tl kazanabilirsin ne calismasi ???Gunde 9 saat calisip 50 lura aluyoruz kumarda 1 saate 3 bin batiyoruz helal olsun bize
Hangi konu tam bilmiyorum ne zaman site sorunu oldu ise ben hep destek verdim yönetime Agır eleştiri taptım daimaDolandırıcı siteyi savunuyorsunuz dedik diye ip ban yedik siteden daha ötesi varmı arkadaşlık dostluk böyle zamanlarda belli olur zuhal abla orda tek başına cevap verirkrn destek bile vermediniz ban yeriz diye şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım
Biliyorum dostym sana demiyom zaten desiklerim belliHangi konu tam bilmiyorum ne zaman site sorunu oldu ise ben hep destek verdim yönetime Agır eleştiri taptım daima
35 dk bizdeSon 1 saat ???
Son 1735 dk bizde