Hoşbuldum ?Hu hu hos geldin ?
Hoşbuldum ?Hu hu hos geldin ?
Atmadı mi hala?osmn bayerene attır 1 gol
Burdayiz abla ilker abi falanda gelir birazdan ?Yine gitmiş herkes nere gittiniz ?
yok :dAtmadı mi hala?
5 dakikaya kalmadab atıyoryok :d
en son 5 gol olur dedııgn mac 0.0 bıttı5 dakikaya kalmadab atıyor
Bi sen ben adam abi ilker abi var zaten bizlerden gerisi yok ??Burdayiz abla ilker abi falanda gelir birazdan ?
Hahaha ters totem oldu harbiden adiler gol atamadi birde pebalti kacirdien son 5 gol olur dedııgn mac 0.0 bıttı
Abla en gec 1 haftaya gelecek hepsi oyle soylediler az mesajları kalmis zatenBi sen ben adam abi ilker abi var zaten bizlerden gerisi yok ??
adamlar gol atmak ıcın oynamıyokı penaltı kacırmaya oynuyolar bu kupon yatar kankaHahaha ters totem oldu harbiden adiler gol atamadi birde pebalti kacirdi
Bosuna bir tek o lig acik degil?adamlar gol atmak ıcın oynamıyokı penaltı kacırmaya oynuyolar bu kupon yatar kanka
İnşallah olur ???adamlar gol atmak ıcın oynamıyokı penaltı kacırmaya oynuyolar bu kupon yatar kanka
Mami 3Bi sen ben adam abi ilker abi var zaten bizlerden gerisi yok ??
son 10 dkkBosuna bir tek o lig acik degil?
Atar munich
Ablamin ağlayan surat totemi müthiştirİnşallah olur ???
Hımm supide yok ?onunda 300 mü ne kalmıştıMami 3
Coper 2
Sahin 3
Bin.kalmis
Abla senin ağlayan surat totemini bilmeyen yoktur??@Boss94 niye ağlıyo dicek şimdi ?????
Dun gece girmis birşey yazmamis ama yakinda girer oraya zaten??Hımm supide yok ?onunda 300 mü ne kalmıştı