Kardeşim burada arada yazıp birlik var demek zormuGelirler abi Bakalım mesaj yazsinlar
Kardeşim burada arada yazıp birlik var demek zormuGelirler abi Bakalım mesaj yazsinlar
Erkenden kotayi doldursunla ords ?Kardeşim burada arada yazıp birlik var demek zormu
Tabiki yapsın keyifleri bilir ama burda olup biraz zaman geçirmek lazım degilmiHerkes istediğini yapsın dostlar
Bana göre gerek yok tepki konakcaksa hep beraber konacaktıErkenden kotayi doldursunla ords ?
Öyle abiHerkes istediğini yapsın dostlar
Doldursunlar bakalımErkenden kotayi doldursunla ords ?
Tabiki öyle olmalıydı şimdi hiçbir anlamı kalmadı gibiBana göre gerek yok tepki konakcaksa hep beraber konacaktı
Aynen pek anlamı kalmadı seyrediyorum sessizceTabiki öyle olmalıydı şimdi hiçbir anlamı kalmadı gibi
Birde ayda 3k mesaj dedim derse o zaman bak sen filmmeErkenden kotayi doldursunla ords ?
Öyle dediler abi bakalimTabiki yapsın keyifleri bilir ama burda olup biraz zaman geçirmek lazım degilmi
Bak gör hiçbiri ödüllü alamazÖyle dediler abi bakalim
Az kaldi dediler abiBana göre gerek yok tepki konakcaksa hep beraber konacaktı
Ay sonunu ancak bulur hepsiAz kaldi dediler abi
Bence verir bilerekBak gör hiçbiri ödüllü alamaz
Aynen öyle valla abi girsem ne girmesem.neİnan forumun benim için hiç bi anlamı yok sadece arkadaşlık var diye giriyoruz
Zaten amaç o başka ne derdimiz varİnan forumun benim için hiç bi anlamı yok sadece arkadaşlık var diye giriyoruz
İnşlh verir hepsi 2 ödül birden düşünüyorBence verir bilerek