onlar tam p..ç yan tarafa soruyor ne yapalım diye ?Makineyi gec kolu yonetenleri tanımışsın hemen?
onlar tam p..ç yan tarafa soruyor ne yapalım diye ?Makineyi gec kolu yonetenleri tanımışsın hemen?
Yav bets10 150 liraya reel rush çevirdim spini bosver 3 yan bile acilmadilisanslı sitelerde onu yapamazlar kardo bets10 youwin filan oyunun kendi hali oynama yapamazlar
Alabildigim kadari bana gerisi sana senin boy falanda uzun cuk oturur ??paspasın sapı da sana :d
Millet sweet bonanzayu övüyordu gittim freespin aldım 100 tlden 4 kere 2 sinde 0 verdi diğer ikisindede cuzi bi şey verdi ama deneyeyim dediğin oyunusana bir oyun söylimmi ? wild west gold pragmatic play alt yapılı freespin satın alıyosun güzel veriyo
reel rush iyi veriyodu da bırakdı pragmatik play alt yapılı oyunlara yönelin bu sıralar takip ettigim kadarıyla alıyo veriyo veriyo alıyo orta halde dolaşıyosun sonra bir yerden sonra patlıyoYav bets10 150 liraya reel rush çevirdim spini bosver 3 yan bile acilmadi
Aynen valla bak ben e sport futbol oynuyordum milan maci vardi 2 kere 4.5 üst oldu ben oynadim 1n0 bittionlar tam p..ç yan tarafa soruyor ne yapalım diye ?
2.5 den çevirdim bende dün bir kere spin denk geldi ondada 20 tl verdi çilek olayını ben daha görmedim 2 si bir araya gelmiyor hiçYav bets10 150 liraya reel rush çevirdim spini bosver 3 yan bile acilmadi
Aynen netennt full yiyorreel rush iyi veriyodu da bırakdı pragmatik play alt yapılı oyunlara yönelin bu sıralar takip ettigim kadarıyla alıyo veriyo veriyo alıyo orta halde dolaşıyosun sonra bir yerden sonra patlıyo
sweetten uzak dur benim dedigim oyuna gir 1tl'den freespin satın al abi 100tl oluyo dene şansını hak vericeksin wild ve çarpanlar fena üstelik wildler yapışkan ve freespin içinde çok tekrar eden freespin simgeleri geliyoMillet sweet bonanzayu övüyordu gittim freespin aldım 100 tlden 4 kere 2 sinde 0 verdi diğer ikisindede cuzi bi şey verdi ama deneyeyim dediğin oyunu
Banada hic denk.gelmedi. kinge 3 liraya 1.500 gelmis nasıl geliyor anlamiyorum2.5 den çevirdim bende dün bir kere spin denk geldi ondada 20 tl verdi çilek olayını ben daha görmedim 2 si bir araya gelmiyor hiç
Bets1. Damı var bu oyun kaç tl ye alıyorsun spini deneyeyim bu günsweetten uzak dur benim dedigim oyuna gir 1tl'den freespin satın al abi 100tl oluyo dene şansını hak vericeksin wild ve çarpanlar fena üstelik wildler yapışkan ve freespin içinde çok tekrar eden freespin simgeleri geliyo
Abi o oyununda var birseyleri adam 1000 liraya 7000 aliyor digeri 3000 liraya 400 liraMillet sweet bonanzayu övüyordu gittim freespin aldım 100 tlden 4 kere 2 sinde 0 verdi diğer ikisindede cuzi bi şey verdi ama deneyeyim dediğin oyunu
bets10da varmı bilmiyorum ama muhtemelen vardır %99 vardır. valla benim gerçek param olmadıgı için en alt limitini bilmiyorum ya 1tl yada 1,25tldir. freespin satın aldıgında 10 katı alıyo senden işte abiBets1. Damı var bu oyun kaç tl ye alıyorsun spini deneyeyim bu gün
Bets10 da bi sanal deneyeyim bakalımbets10da varmı bilmiyorum ama muhtemelen vardır %99 vardır. valla benim gerçek param olmadıgı için en alt limitini bilmiyorum ya 1tl yada 1,25tldir. freespin satın aldıgında 10 katı alıyo senden işte abi
Sanal parayla oynayip kazanip onu mu övüyorsunbets10da varmı bilmiyorum ama muhtemelen vardır %99 vardır. valla benim gerçek param olmadıgı için en alt limitini bilmiyorum ya 1tl yada 1,25tldir. freespin satın aldıgında 10 katı alıyo senden işte abi