Hayırlı geceler abi bende yatarim birazdan sabah is var ?Bende yatar keydim kalmadı hep lose bu gün
Hayırlı geceler abi bende yatarim birazdan sabah is var ?Bende yatar keydim kalmadı hep lose bu gün
Gecmis olsun abi iyi geceler gorusuruzBende yatar keydim kalmadı hep lose bu gün
Buda mı gol değil8 - 6
Buda losss
Haydi iyi geceler
Forumda ki son kelimenin baby olması üzücüBana bak lan arkamdan küfür etme adamsan yüzüme söyle. Bu kişi kim bilmiyorum Cavat arkandan küfür ediyorlar dedi yeni okudum mesajlarınızı o olabilir her boku benden bilme bundan sonra siz yokken vardım ben burda eski üyeyim yöneticileriniz kontrol etsin bakalım o ben miyim değil miyim! @Boss94 gotoğlanı sende arkamdan konuşma adres istedim vermedi demişsin versem sende gelecek o got var mı? Cürmün yetmez diyordun alay edip dalga geçiyordun benimle ne oldu got mu oldun abisi? Böyle skerler adamı haydi size bol mesaj kasmalar see you baby ?
Sen adresini ver bak gor bakalim arkandan mi konuştum A..OGLU yazdim verebildin mi adresiniBana bak lan arkamdan küfür etme adamsan yüzüme söyle. Bu kişi kim bilmiyorum Cavat arkandan küfür ediyorlar dedi yeni okudum mesajlarınızı o olabilir her boku benden bilme bundan sonra siz yokken vardım ben burda eski üyeyim yöneticileriniz kontrol etsin bakalım o ben miyim değil miyim! @Boss94 gotoğlanı sende arkamdan konuşma adres istedim vermedi demişsin versem sende gelecek o got var mı? Cürmün yetmez diyordun alay edip dalga geçiyordun benimle ne oldu got mu oldun abisi? Böyle skerler adamı haydi size bol mesaj kasmalar see you baby ?