Yilladir hayalini kurdugum.seyi yapmissin helal olsunKöydeki danayı satıp tüm parayı bodrumda karı kızla yedim para kalmadı
Yilladir hayalini kurdugum.seyi yapmissin helal olsunKöydeki danayı satıp tüm parayı bodrumda karı kızla yedim para kalmadı
Sıranı bekle önce ben atcamWon mu papara atiyoz mu
parasını verirsen sana yaparımŞeker kızınki yok ama ???
Seninde hayalin çok zorYilladir hayalini kurdugum.seyi yapmissin helal olsun
Tm ya kaynak yapmiyoruz kuyrukta bekliyoruzSıranı bekle önce ben atcam
Senin sıranı almak isteyen olursa birlikte döverizTm ya kaynak yapmiyoruz kuyrukta bekliyoruz
Sağol ben yaparım ?parasını verirsen sana yaparım
Olur reis senden sonra ben geliyorum yani arkanda ben varimSenin sıranı almak isteyen olursa birlikte döveriz
Biz kuyruga girdik kupon sahibi galiba von olunca kaçtı önce onu kuvalayıp yakakayalımOlur reis senden sonra ben geliyorum yani arkanda ben varim
Kupon sahibi bi yere kacamaz simdi wp den bi kufur ederim hemen gelirBiz kuyruga girdik kupon sahibi galiba von olunca kaçtı önce onu kuvalayıp yakakayalım
Tam ortalanmamisYaptım
hadi hadi ücretsiz ayagın alışsın maksatSağol ben yaparım ?
Tmm?hadi hadi ücretsiz ayagın alışsın maksat
Ben yakaladım wp de kelepçe vurdumKupon sahibi bi yere kacamaz simdi wp den bi kufur ederim hemen gelir
en kısa sürede yapar ben güncellerim begenirsen kalır begenmezsen istedigin resmi koyarsın artık
Kelepce varsa kirbacta vardir vur iki tuc tane sunaBen yakaladım wp de kelepçe vurdum
Hadi bakalimen kısa sürede yapar ben güncellerim begenirsen kalır begenmezsen istedigin resmi koyarsın artık
Teşeklürler?en kısa sürede yapar ben güncellerim begenirsen kalır begenmezsen istedigin resmi koyarsın artık
osman sende istermisinHadi bakalim
İste boss bedavaya yapıyo bak ???osman sende istermisin