Allah kabul etsin kardesimyok sütlaç var. markete zor yetiştim kola alacağım diye ? 2 ye 10 kala hallettim.
Allah kabul etsin kardesimyok sütlaç var. markete zor yetiştim kola alacağım diye ? 2 ye 10 kala hallettim.
eyvallah sağolasınAllah kabul etsin kardesim
Yukarda da bahsettim bizim apartman sanki tavaf ediyor donuyor etrafimdaİlk sigara içişteki haliniz nası başınız dönüyo bi ter basıyomu ??
Anlatılmaz yaşanırİlk sigara içişteki haliniz nası başınız dönüyo bi ter basıyomu ??
Valla çok kötü ya içmesem daha iyiydi sanki diyo insan ??Anlatılmaz yaşanır
Kafa zongluyor şuanda ??İlk sigara içişteki haliniz nası başınız dönüyo bi ter basıyomu ??
Baş dönüyor ter yokİlk sigara içişteki haliniz nası başınız dönüyo bi ter basıyomu ??
Sen kullanıyırmus6nValla çok kötü ya içmesem daha iyiydi sanki diyo insan ??
Sicilin temizmiydiKredi onaylandı yarin hesabinzda dedi acaba yarin yatar mi
Yatabilir bu gece de yatar belkide eşiminki gece 12 demi ne gelmişti paraKredi onaylandı yarin hesabinzda dedi acaba yarin yatar mi
Daha öncelerinde vukuatlı ama ,7 sene geçti ziraat olumlu dönüş yaptıSicilin temizmiydi
Malesef abi bende istemiyorum ama ??Sen kullanıyırmus6n
Himm ertesi güne ssrkmsz dimiYatabilir bu gece de yatar belkide eşiminki gece 12 demi ne gelmişti para
Gozun aydin o haldeDaha öncelerinde vukuatlı ama ,7 sene geçti ziraat olumlu dönüş yaptı
Eyw sağolGozun aydin o halde
Afiyet olsunDemli bi çay koyam kendime ???
İsteyende buyursun?