YazmamisDünden buyana kimse yazmadımu bu konuya
zevk aldim reis 30 saniye kurali var her yerde boyle bi zevk verdiseriye bagkamissin
Bende o msjları zevkle sildim muhtemel aynı davranış ile devam edersen uzaklaştırmak da zevk verebilir bana :dzevk aldim reis 30 saniye kurali var her yerde boyle bi zevk verdi
Zevkli admin ??Bende o msjları zevkle sildim muhtemel aynı davranış ile devam edersen uzaklaştırmak da zevk verebilir bana :d
Aleyküm selâm güzel insanSelamün aleyküm hayırlı akşamlar
sikinti yok olu toprakBende o msjları zevkle sildim muhtemel aynı davranış ile devam edersen uzaklaştırmak da zevk verebilir bana :d
asSelamün aleyküm hayırlı akşamlar
Nasıl yeşer me bu@Adam1977 yeşermişsin hayırlı olsun. Biz fakir üyelere bi güzellik yaparsın bence. Zaten konuda kaç kişi var ?
Yeşil yetmez kırmızı olmalı kırmızı @Yumiyum77 devirip tahtını alacagım@Adam1977 yeşermişsin hayırlı olsun. Biz fakir üyelere bi güzellik yaparsın bence. Zaten konuda kaç kişi var ?
Sende bu azim varken @BonusLideri ni de devirip tükkanın sahibi olursun ??Yeşil yetmez kırmızı olmalı kırmızı @Yumiyum77 devirip tahtını alacagım
Yavaş yavaş acıga verme biziSende bu azim varken @BonusLideri ni de devirip tükkanın sahibi olursun ??
Aleyküm selam reisSelam aleykum
Hoş geldin reisSelam aleykum