Nöbetçi sulh ceza mahkemesindeyiz bugün hayırlı işler bitmez bunlar ??@Morikante mori bey diskoda dagıtıyoruz
Kolay gelsinNöbetçi sulh ceza mahkemesindeyiz bugün hayırlı işler bitmez bunlar ??
Inter etkinligini bildimya ondan bahsediyoz abi ???Yazayım ben sen uyanınca şingşrdat
Papara bozuk galiba. Şıngırdamadı ? @Kumarbaz sen bilirsin niye şıngırdamıyor bu meret ??2056537304 ahanda ben yazdım bile. Sesi açtım şıngırdamasını bekliyorum ??
Zengin oluyumda singirdattiracam ben abi ???Papara bozuk galiba. Şıngırdamadı ? @Kumarbaz sen bilirsin niye şıngırdamıyor bu meret ??
Geldimi ??????Papara bozuk galiba. Şıngırdamadı ? @Kumarbaz sen bilirsin niye şıngırdamıyor bu meret ??
Bozuk papara çalışmıyor şıngırt etmiyorGeldimi ??????
Sakin ol senBu @Yumiyum77 u paramla döverim ben de şiddete karşıyım ?? 10 kuruş atmış ulan sakız alınmaz ??
Tahrik var vur agzının üstüne üstüneBu @Yumiyum77 u paramla döverim ben de şiddete karşıyım ?? 10 kuruş atmış ulan sakız alınmaz ??
Bari işe yarar bir şey atsaydınpaparanın şıngırdaması bozuk diye deneme yaptık demekki bozuk degilmiş
Bu ufak bi şıngırtı şaaaaannngggııııırrrttt etmeli ki bi işe yarasın. Bu @Yumiyum77 un bokundan direk olmaz ben size diyim ??Bari işe yarar bir şey atsaydın
yararlı birşey attım abi. mesala siteye benim kuruşumla yatırım yaptı diyelim kaybetti diyelim 10krş oyun oynayamaz. Gider wild wild west'e bir spin cevirir sonra oyun 50krş verir bu 50krş ile devam eder oyunn bi freespin verir ve freespin turunda büyük ödül vurur 25tl olur sonra onunla canlıdan kupon yapar 50tl olur 50tl ile rulete girer 150tl olur rulette masa degiştirip 3,5tllik rulete girer 500 olur 500ile devam eder 1k olur 1k'yı de çeksin artıkBari işe yarar bir şey atsaydın
50krş'um kaldı oda kötü gün için ayırdım kefen parası abi@Yumiyum77 papara saglam deprem gibi ses gelsin şıngırt udan
Gayet mantıklı bu kadar derin hesap yapmadım @Morikante mori bey gözün insanlık görsün işte seni düşünmüşyararlı birşey attım abi. mesala siteye benim kuruşumla yatırım yaptı diyelim kaybetti diyelim 10krş oyun oynayamaz. Gider wild wild west'e bir spin cevirir sonra oyun 50krş verir bu 50krş ile devam eder oyunn bi freespin verir ve freespin turunda büyük ödül vurur 25tl olur sonra onunla canlıdan kupon yapar 50tl olur 50tl ile rulete girer 150tl olur rulette masa degiştirip 3,5tllik rulete girer 500 olur 500ile devam eder 1k olur 1k'yı de çeksin artık
Bana da öyle oluyo bazen sonra zırrrrrr diye bi ses çıkıyo bi bakıyorum sabah olmuş işe gidiyorum dımdızlak ??yararlı birşey attım abi. mesala siteye benim kuruşumla yatırım yaptı diyelim kaybetti diyelim 10krş oyun oynayamaz. Gider wild wild west'e bir spin cevirir sonra oyun 50krş verir bu 50krş ile devam eder oyunn bi freespin verir ve freespin turunda büyük ödül vurur 25tl olur sonra onunla canlıdan kupon yapar 50tl olur 50tl ile rulete girer 150tl olur rulette masa degiştirip 3,5tllik rulete girer 500 olur 500ile devam eder 1k olur 1k'yı de çeksin artık