Bir daha bu hataya düşme bak ? ?Pardon mori bey dicektim
Bir daha bu hataya düşme bak ? ?Pardon mori bey dicektim
Vurur bizi yoksaBir daha bu hataya düşme bak ? ?
Akşam ne içtin moriHayyytttt
Vururun
Gopartırın
Istırırım
Moribeyspor diyeceksiniz uleynn ???
Su içtim gral lâkin suya su kattık ayran gibi bişey oldu ?Akşam ne içtin mori
Her zamanki gibi oAkşam ne içtin mori
Reis mori deme kızıyor mori bey diyeceksinAkşam ne içtin mori
Fazla içme o zaman dokunuyor gibiSu içtim gral lâkin suya su kattık ayran gibi bişey oldu ?
Dokunuyor zaten jafa ayokmı bir bak profil resmineFazla içme o zaman dokunuyor gibi
Gözler kayıkDokunuyor zaten jafa ayokmı bir bak profil resmine
Tatil mi bugün reisGözler kayık
Yarın nöbet kendi servisime geçiyom 2 ay sonra şimdilikTatil mi bugün reis
Rahatlarsın birazYarın nöbet kendi servisime geçiyom 2 ay sonra şimdilik
Valla bunaldım psikoloji kalmadı pozitif göre göreRahatlarsın biraz
İşin içinde olunca daha çok etkiler insanıValla bunaldım psikoloji kalmadı pozitif göre göre
Hastalarada üzülüyorsun geçen bi bayan 2 küçük çocuğu ile kalıyor karantina odasında bayan pozitif abi çocuklarada bulaşmışmıdır diye soruyor ne diyeceğini bilemiyorsun içimden tabi bulaşmaması imkansız diyorum ama yüzüne küçük çocuklara kolay kolay bulaşmıyor dedimİşin içinde olunca daha çok etkiler insanı
İşte o an insan bitiyor işte öyle durumda birde duygusal kişilik varsa dayanamaz insanHastalarada üzülüyorsun geçen bi bayan 2 küçük çocuğu ile kalıyor karantina odasında bayan pozitif abi çocuklarada bulaşmışmıdır diye soruyor ne diyeceğini bilemiyorsun içimden tabi bulaşmaması imkansız diyorum ama yüzüne küçük çocuklara kolay kolay bulaşmıyor dedim
İnsanız reis tabiki etkileniyozİşte o an insan bitiyor işte öyle durumda birde duygusal kişilik varsa dayanamaz insan
Ama kırıcı oluyorsunuz sayın Adam1977beyspor @Adam1977 ??Dokunuyor zaten jafa ayokmı bir bak profil resmine
Sen miydin mori bey özür dilerim karıştırdım galibaAma kırıcı oluyorsunuz sayın Adam1977beyspor @Adam1977 ??