çift oynadı depe 101de kaldıNe farkederki tek çift oynamış
çift oynadı depe 101de kaldıNe farkederki tek çift oynamış
günaydın abi kırılmak degil illa ki iyi yorumlarda olucak kötü yorumlarda hepsinin yeri ayrıDün biraz sofyabet salladım galiba @Yumiyum77 bana kırıldı
Bol şans ?won çekim
eyw kardeşim☺ 100e100 veren bi yer biliyormusn cekelm ordan devam☺Bol şans ?
Puma ama şartlar sağlam ?eyw kardeşim☺ 100e100 veren bi yer biliyormusn cekelm ordan devam☺
şarları kolay olan yokmu☺☺wipbettin fılan sen bılırsın eren 100e100 lazım☺☺Puma ama şartlar sağlam ?
100e 50 de olabilir
Sofyabette var sponsorlardan ondada şartlar sağlam iyi oku
eren 600 parayla bj girdimPuma ama şartlar sağlam ?
100e 50 de olabilir
Sofyabette var sponsorlardan ondada şartlar sağlam iyi oku
6 dan 21 yapması koyuyor ?eren 600 parayla bj girdimbana 10 10 veriyo kazandım diye seviniorum yer 6'dan 21 yapıyo
6 el böyle olunca mortingen oldum
sonra kayıp bonusunu aldım 25tl bam bam bam vurdum sinirden rulette 500tl yaptım
![]()
eren görsen kafayı yersin her el öyle oldu yaa 3 geldi diye duruyorum 3 7 yanına as çekiyo6 dan 21 yapması koyuyor ?
10 patlıyor 5 6 patlamıyor
Öyle deme gızıyür ??bol şansta açık olmayan büro yok monitörde ???
Hhh???eren görsen kafayı yersin her el öyle oldu yaa 3 geldi diye duruyorum 3 7 yanına as çekiyokafayı yedim
![]()
o siteye artık yatırmıyorumnapalm o zaman patlatcaksan dinamiti patlatalm☺
valla abi 50 50 yap wipbetten al mantıklı olan o 1 sıkmaya mermi ayır kendineeyw kardeşim☺ 100e100 veren bi yer biliyormusn cekelm ordan devam☺
Yerine göre Tabiki Tebrik de ederim eleştiride yaparımgünaydın abi kırılmak degil illa ki iyi yorumlarda olucak kötü yorumlarda hepsinin yeri ayrı![]()
illa ki en dogal hakkın o senin bizde bu gibi şeylerden dolayı gönül koyacak adamlar degiliz biliyosunYerine göre Tabiki Tebrik de ederim eleştiride yaparım
Abi gündüz korner etkinlik bonusu tanımlandı akşam yatırım yaptım bonus yok denilmesi çok şaşırttı aynı Olay betsilin de yaptı adamlar etkinlik bonusu dahi vermiyor bonus hakkım kısıtlandıgını bilsem ona göre davranırımilla ki en dogal hakkın o senin bizde bu gibi şeylerden dolayı gönül koyacak adamlar degiliz biliyosun![]()