Ben kaç bildimki
Ben kaç bildimki
4 ? 50 tl temiz. Bozdur yok bu freebetteBen kaç bildimki
Abi kupon atta zaman geçsinBen kaç bildimki
He yav şimdi baktım bi feneri bilememişim 500 er atsak dediğimiz tahminlere köşeydik4 ? 50 tl temiz. Bozdur yok bu freebette
Bende Sivas son dk golü attı 1 demiştim birde başak 0 demiştimHe yav şimdi baktım bi feneri bilememişim 500 er atsak dediğimiz tahminlere köşeydik
50 freebeti salladım güney kore bayanlar 4.5 üst ile erkekler 2.5 üst birde başlayacak bayanlar takımlarım adını bilmiyom şimdilikAbi kupon atta zaman geçsin
Mail adresi ve şifreyi de yazarsan uğraşmaz it köpek ??Abi kupon atta zaman geçsin
Tm gelsin ikiside50 freebeti salladım güney kore bayanlar 4.5 üst ile erkekler 2.5 üst birde başlayacak bayanlar takımlarım adını bilmiyom şimdilik
Aynen50 TL de çekim var biliyorum jokerde
Burası temiz gören yok ama genede atmasınMail adresi ve şifreyi de yazarsan uğraşmaz it köpek ??
Valla ne yapacağımı şaştım adam benim peşimde it adım adım izliyorMail adresi ve şifreyi de yazarsan uğraşmaz it köpek ??
Bencede mail şifre her şey yaz ugraşmasın nasıl olsa hesaba giriyorMail adresi ve şifreyi de yazarsan uğraşmaz it köpek ??
Bol şans gelsin
Vp den yazayım ne yapcagını ortam uygun degilValla ne yapacağımı şaştım adam benim peşimde it adım adım izliyor
Gördüm güzel şifre ama arsız onu bile yapsan arlanmaz şerefsizVp den yazayım ne yapcagını ortam uygun degil
Dedigim gibi abi sana 2 3 tane betco atayım yeni k.a yeni eposta ile kayıt olGördüm güzel şifre ama arsız onu bile yapsan arlanmaz şerefsiz
Reis yerini yurdunu bul gidip hakkını verelim güzel bir viski şişesine oturtalım kameraya çekelimGördüm güzel şifre ama arsız onu bile yapsan arlanmaz şerefsiz