Sevmiyorum abla onu kömür kömür diye kendini küçük düşürüyor sinir oluyorumBizden birisiysen böyle sözlersöylemezsin
Sevmiyorum abla onu kömür kömür diye kendini küçük düşürüyor sinir oluyorumBizden birisiysen böyle sözlersöylemezsin
Supi dilenci değildir lütfen dikkatli olaşım sözlerimize kimseninde rol parasına ihtiyacımız yok şükürAbla papara gönder atim sen roll yap bari benim için onay çıkmadı razı olmadı arkadaşlar
İstemiyorum para falan önce sen şu dilenci sözünü kullanmayı bırakırmısın ayrıca kim olduğunu söylermisinAbla papara gönder atim sen roll yap bari benim için onay çıkmadı razı olmadı arkadaşlar
Onu tanıyosanda kömür lafının bi espiriden ibaret olduğunu anlarsın zatenSevmiyorum abla onu kömür kömür diye kendini küçük düşürüyor sinir oluyorum
Huzur bozmaya yer arıyolar bide bizden biriymiş.bizden kim diyecekki böyle bi lafı ?Ne içip geliyorsunuz buraya anlamadım gitti.
Kardeş sen zabıtamısında insanlara dilenci yakıştırması yapıyorsun. Artık insanlar hakkında yorum yapmayı bırak arkadaşlarınla ilgilenSevmiyorum abla onu kömür kömür diye kendini küçük düşürüyor sinir oluyorum
afiyet olsun abiBen bi yemek yiyemde büyük rol için geri gelem
Bekliyorum dostum 3 seferdik yaptik sonuc elde edemedik sira sendeBen bi yemek yiyemde büyük rol için geri gelem