tamam abi bekliyoruzÇekim verdim. Başka yere atacam fazla yükseltmeyek
tamam abi bekliyoruzÇekim verdim. Başka yere atacam fazla yükseltmeyek
Betsiline kğçük atacamAbi nereyr atcan bende cekim atim
Sen kimsiniz? 8 liram var benim boru mu ? Değil 8 ₺ yazıyla sekiz tele ?? lütfen fakirler muhattap olmasın. ??benim cmt de 4 lira var onu atiyim 12 lira etsin abi az cok demeyelim ?
Abi milosa at saglam siteBetsiline kğçük atacam
Sonra orada atarızAbi milosa at saglam site
koskoca morinin geldigi su duruma bak nerden nereye aga be iste buna yakilir ?Sen kimsiniz? 8 liram var benim boru mu ? Değil 8 ₺ yazıyla sekiz tele ?? lütfen fakirler muhattap olmasın. ??
ugursuz geliyorsa hic bulasma bende inad ediyorum cekim yapiyim dite daha cok kaybediyorumBu betsilinden çekşm yapmam lazım
Ne K lar çektik zamanında leydim dememeli leylim leeyy tey teyy teyyy ??koskoca morinin geldigi su duruma bak nerden nereye aga be iste buna yakilir ?
rakamlarin yanindaki k lar gitmis tl ler kalmis leylim ley tey tey ?Ne K lar çektik zamanında leydim dememeli leylim leeyy tey teyy teyyy ??
Bende ayar olurum hele bi iki saat geçip geldiyse redÇekim rrd yedi en nefret etriğim şey
hangi buroÇekim rrd yedi en nefret etriğim şey
neden abiÇekim rrd yedi en nefret etriğim şey
00.00 abi ver gitsin ☺0000dan sonra verecekmişiz ne farkederse
Papelhangi buro
Gün sonu muhabbeti. Sanırsın Z raporu alıyorlar ?0000dan sonra verecekmişiz ne farkederse
eski sponsor mudahelr edebiliriz yatirim yapacaksan tekrar marsi dene istersen
Silinden bi intikam alamda sonraeski sponsor mudahelr edebiliriz yatirim yapacaksan tekrar marsi dene istersen