Paprl anakasa verse bonusu iyi olacakta 2 ayrı maça oynyonnPapelde oslonun aynısını yapmış abi 150tl ye
Paprl anakasa verse bonusu iyi olacakta 2 ayrı maça oynyonnPapelde oslonun aynısını yapmış abi 150tl ye
daim olur insBOMBA GİBİYİM ADMİNİM
Ana kasada vermiyomuki hiç almadım ama kayıp bonusınu nakit ekliyoPaprl anakasa verse bonusu iyi olacakta 2 ayrı maça oynyonn
Ve son tur oldu ??Ilk tur
Ve son tur oldu ??
GEÇMİŞ OLSUNVe son tur oldu ??
Yok ayrı ayrı veriyo bide papelin spin çöp bi şey vermiyorAna kasada vermiyomuki hiç almadım ama kayıp bonusınu nakit ekliyo
gecmis olsun o heyecani yasamakta guzeldi ?Ve son tur oldu ??
Hızlısın seni yaramaz kediVe son tur oldu ??
ARA ARA VERİYOR BAZEN AMA BOŞ GENELLİKLEYok ayrı ayrı veriyo bide papelin spin çöp bi şey vermiyor
Akşam bombaları patlat artık reis hasret kaldık vallahiPaprl anakasa verse bonusu iyi olacakta 2 ayrı maça oynyonn
SESLİ GÜLDÜM GEÇEN CANLI YAYIN OLDU KAFAM GÜZELDİ RAKI İÇİYORDUM KAFAMI BAŞKA Bİ YERE ÇEVİRDİM Bİ AN EKRANA BAKINCA SABRİ DAYI OYUYORDU BENDE DİYORUM NE OLUYOR MEĞER DAYI OYNATIYORMUŞKupon lose olunca gözüm karardı dünya karardi sandım meğer şarj bitmiş ??
Aleyküm selam gardaşım hoş geldinSelamun aleykum
Gece hırsımın kurbanı oldum yoksa kasa vardı ama delirmemek elde değil 6595 üst siyon 65 te kalıyor ve sıion 30 sn sayı çıkmıyorA
Akşam bombaları patlat artık reis hasret kaldık vallahi
ALEYKÜM SELAMSelamun aleykum
Biz seninle ne zaman gardaşım diyexegizSelamun aleykum
A. S osman bu ara karabatak gibiSelamun aleykum
GECE UYUMADIN MI Kİ BEN O KADAR BEKLEDİM DEDİM UYKU TUTMAZ BELKİ GELİRGece hırsımın kurbanı oldum yoksa kasa vardı ama delirmemek elde değil 6595 üst siyon 65 te kalıyor ve sıion 30 sn sayı çıkmıyor