Kendisine mesaj attım şimdi spamladı, boş boş konuşuyor, neymiş en baştan beri takip edenler onu görmemiş, en baştan takip eden ilker abi cem ben morikante ve teco, bunların hepsi beğendi, sırf sonradan gelenlere yaranmak için böyle bir şey yaptı, ne de olsa beni seni ağızda lokma biliyor, bizim burada duracağımızdan emin galiba, mesajıma spam attı şimdi de ben atar, çok ağır konuşacağım son ters cümlesini bekliyorumZırvalıyor başka bişey değil
Ben bıraktım zaten zaten hakeden kazanmıştı işk çekimdeKendisine mesaj attım şimdi spamladı, boş boş konuşuyor, neymiş en baştan beri takip edenler onu görmemiş, en baştan takip eden ilker abi cem ben morikante ve teco, bunların hepsi beğendi, sırf sonradan gelenlere yaranmak için böyle bir şey yaptı, ne de olsa beni seni ağızda lokma biliyor, bizim burada duracağımızdan emin galiba, mesajıma spam attı şimdi de ben atar, çok ağır konuşacağım son ters cümlesini bekliyorum
Ya kardesim sacma bisey icun deymezKendisine mesaj attım şimdi spamladı, boş boş konuşuyor, neymiş en baştan beri takip edenler onu görmemiş, en baştan takip eden ilker abi cem ben morikante ve teco, bunların hepsi beğendi, sırf sonradan gelenlere yaranmak için böyle bir şey yaptı, ne de olsa beni seni ağızda lokma biliyor, bizim burada duracağımızdan emin galiba, mesajıma spam attı şimdi de ben atar, çok ağır konuşacağım son ters cümlesini bekliyorum
Sorun nedir ?Kendisine mesaj attım şimdi spamladı, boş boş konuşuyor, neymiş en baştan beri takip edenler onu görmemiş, en baştan takip eden ilker abi cem ben morikante ve teco, bunların hepsi beğendi, sırf sonradan gelenlere yaranmak için böyle bir şey yaptı, ne de olsa beni seni ağızda lokma biliyor, bizim burada duracağımızdan emin galiba, mesajıma spam attı şimdi de ben atar, çok ağır konuşacağım son ters cümlesini bekliyorum
Ben bıraktım zaten zaten hakeden kazanmıştı işk çekimde
İlker abi parasında değilim yeminle, kendini bilmez tavrı var, ben hood da 2 kdan fazla para dağıttım, buraya en başta aile ortamı var diye geldim, hoodun en kral adamlarını getirdim, kendisi sana 50 tl verim gelme gibi konuştu ???Ya kardesim sacma bisey icun deymez