Bunuda kasa atsaydın ne olacaktı behedefin tamamlanmasına 2 kasa kaldı ilk ikisi hüsranla sonuclandı ıcın onun zararınıda kurtarmak lazmdı
Bunuda kasa atsaydın ne olacaktı behedefin tamamlanmasına 2 kasa kaldı ilk ikisi hüsranla sonuclandı ıcın onun zararınıda kurtarmak lazmdı
abi ne bılıym kasayı patlatmaylm dıye küsüratı kalsın dedim üst yada lakersa oynuycaktım üst oynasaydık patlamıştık☺Bunuda kasa atsaydın ne olacaktı be
Aynen 224 ye bitti 232 açıyorduabi ne bılıym kasayı patlatmaylm dıye küsüratı kalsın dedim üst yada lakersa oynuycaktım üst oynasaydık patlamıştık☺
Sakin saglam son kasa sensinabi ne bılıym kasayı patlatmaylm dıye küsüratı kalsın dedim üst yada lakersa oynuycaktım üst oynasaydık patlamıştık☺
hıc sorma abi allahtan curry ful denedı hepsı mal gıbı gıttı cembere oyle bı baremden almısız ki son hucuma kadar nefes kesti☺☺Son sn yeye kadar adrenalin yaşadık maçta son hcm da bile 3 lüknyermi korkusu neydi be
barem 170e geldı abı ah be bırz once soyelsen valla basardım bu barem baya sıkıntı suanDemeye kalmadı 163 oldu