- Web sitesi
- bonuslideri.com
![1,200+ Tepkime puanı](/styles/XENTR/RaectionRanks/fullstar-10.png)
birkez kaybetmene razı olmadılar verelim bir kez daha mı kaybetsin dediler acabaEvet ama ben sonra gene kaybettim
birkez kaybetmene razı olmadılar verelim bir kez daha mı kaybetsin dediler acabaEvet ama ben sonra gene kaybettim
Olabilir üzülmüş olabilitler bana??birkez kaybetmene razı olmadılar verelim bir kez daha mı kaybetsin dediler acaba![]()
Hoş bulduk dostumHoşgeldin dostum
gerçi sen hainsin osmanEvet ama ben sonra gene kaybettim
mori reis hoşgeldin kralHoş bulduk dostum
Eyvallah dostum buralardayız lâkin pek yazmam biliyorsun kalpler bir.@Morikante swn hep bizle ol be guzell dostumm
Ben baska gruba girmedim supi reis olaylar olunca acti grubu geri ciktim zaten ayip sana bende hep gorucem gorucem dedimde valla bak.ablaya falan sor 2 3 ayda buyuk zararim oldugerçi sen hainsin osmanben kaç defa kazanırsam osmanı görücem görücem diyodum sonra ara ara yazıyodum ki canı sıkılmasın gardaşımın diye meger gardaşımız başka gruplarda keyif çatıyomuş
![]()
Eyvallah adminim ?mori reis hoşgeldin kral![]()
ulan ne zaman olmadıki hep kayıpsınBen baska gruba girmedim supi reis olaylar olunca acti grubu geri ciktim zaten ayip sana bende hep gorucem gorucem dedimde valla bak.ablaya falan sor 2 3 ayda buyuk zararim oldu
büyüksün kralllEyvallah adminim ?
Keramet sendeymis yani vay yigidim vay ??ulan ne zaman olmadıki hep kayıpsınen son kazandıgın zaman ben sana bjde kazandırmıştım
ondan sonra kazanamadın
ayrıca şaka yapıyorum yaa
![]()
Gözümüzün önünde kayıp etti hep ?Ben baska gruba girmedim supi reis olaylar olunca acti grubu geri ciktim zaten ayip sana bende hep gorucem gorucem dedimde valla bak.ablaya falan sor 2 3 ayda buyuk zararim oldu
58kac kaldii![]()
En sevmedigim insan turu yalakabüyüksün kralll![]()