Ne diyon lan tırrekSen kimsin kardesim asla kopek derken dun bietkinliginizoldu cikmadi diye herkes birvirine kufur ediyo zamanla sen buradaki inssnlari taniyacaksin
Onu Boss94 için dedim
Ne diyon lan tırrekSen kimsin kardesim asla kopek derken dun bietkinliginizoldu cikmadi diye herkes birvirine kufur ediyo zamanla sen buradaki inssnlari taniyacaksin
Yürek ister o işNe kadar kişiyi rahatdız etmişiz helal be ğeşin diyorum götü yiyen buraya değil delijanlı gibi telefonumu alır yüzüme söver ama sizin gibi yavşaklar klavyeden yazar
Senkimsin titrek sendin kardima cikda titrekkimmis goreyimseniNe diyon lan tırrek
Onu Boss94 için dedim
Yüregine iner dayanamaz korkudan gider başına bela olurForumda 5 10 lira dilendigi günlerini biliyorum şimdi adminleri yalayarak mod olmuş orssi burasi kalkti ozelden yazdim adresini istedim veremedi
Ya cakal oglu cakal borcunu bile baskasina ödetti kendine bilerek ban attırdı ac kaldi robine ağlayarak banini açtırdı karaktersizin teki neyse boşverinYüregine iner dayanamaz korkudan gider başına bela olur
Atacam birazdankupon yokmu
Burda mıBenim üyelik çevrim içi üyelerde görünüyomu şimdi
Evet gizli yaptımda görünüyomu diyorum ?Burda mı
Gozukmuyor artik sen gorunmez oldun ablaEvet gizli yaptımda görünüyomu diyorum ?
bekliyoruz kankaAtacam birazdan
ben görüyor um ????Evet gizli yaptımda görünüyomu diyorum ?
İyi görünmesin zaten ???Gozukmuyor artik sen gorunmez oldun abla
?kimseye deme o zaman????ben görüyor um ????
Cavat kankan bile.adam olmusbekliyoruz kanka