S
Supi61
Guest
dışarıda cıkamıcaz 4 gün napacaz evde ? hemde bayram .. neyse bol bol yatarım .. hanımıda annesine gönderir kafa dinlerim usak doğmadan 
Sende iyi alıştındışarıda cıkamıcaz 4 gün napacaz evde ? hemde bayram .. neyse bol bol yatarım .. hanımıda annesine gönderir kafa dinlerim usak doğmadan![]()
Abi diğer türlü virüs yayılır idare etcez artıBayramda 4 gün yasak nasıl bayram olacak öyle
Başka çare yok zaten 1 dalga daha yersek altında kalkılmazAbi diğer türlü virüs yayılır idare etcez artı
Valla cuma akşamından patlar diye umuyorum aksilik olmazsaBayramda Şerif bombalar patlar mı
Beklediğin o güne ulaşır yaniValla cuma akşamından patlar diye umuyorum aksilik olmazsa
Uyursun uyursun o kadarda degil yahuadam1977 napim usak doğunca uyku olmaz diolarbende uyuuyabildiğim kadar uyim daaaaa
Bayramdaki roller senden mi yani ??Valla cuma akşamından patlar diye umuyorum aksilik olmazsa
Beklenen korona virüs parasıBeklediğin o güne ulaşır yani
bize devam ??Okullarda eylülde açılmak üzere bitti dersler falan ? 1 üst sınıfa geçecekler nasıl bir sene oldu bu ??
Biz anca sponsor ararız öyleymiş iz?Bayramdaki roller senden mi yani ??
ben döndüm 2 ay onceden .dvallaa seyahat yasagı olmasa istanbulda kimse kalmaz haaa .. herkes memleketine döner okularda yok zaten