Daha çokmuş yavSelamın aleyküm
Son iki saat 57 dakika ?
Kaç misli girdin ?evet beyler utah 57,5 üstü ilk çeyrek sanal kuponumdaaa D: D: msj sayısı 29938
Bugün bitirirsin sen 30k yi ??evet beyler utah 57,5 üstü ilk çeyrek sanal kuponumdaaa D: D: msj sayısı 29938
Bitti be REİS geldi gidiyor mübarek ayDaha çokmuş yav
He yav vallaha üzülüyorum çok güzel geçtiBitti be REİS geldi gidiyor mübarek ay
Kendi paranı aldıysan ne mutlu sana bir daha öyle çöp siteye para atma iddaci diye isim mi olur ?dostlar 700 tlyı zor bela aldık sıteden sımdı gene aradım saydım sovdum yok sureklı alt yada sureklı ust alınan bahısler rısk deparmanından gectı alt yapı ınceledı sızle calısmak ıstemıyoruz dıyo ** evlatları ben sıze daha para yatırırmıym dedım gıder fakıre fukaraya verırı hatat cope atarm daha yatırrımıym 1 kmz kaldı haram zıkkım olsun yıllardır sıtede oynarım surkelı alt yada surklı ust alınca bu kural ıhtlılıymıs ** yalanını mikim sizin ben ama dursunlar onlara o parayı kar brakırsam namerdim her yerde konusunu accam ne mal oldgnu herkez gorsun iddacının bıde bana dıyor ana paranzı odedıkd daha ne ıstyorsunz ** ****** onuda odemeseydın bıde adi piç oruc oruc valla saydım sovdum
Şikayet vara konu aç bizde desyek verek o zamandostlar 700 tlyı zor bela aldık sıteden sımdı gene aradım saydım sovdum yok sureklı alt yada sureklı ust alınan bahısler rısk deparmanından gectı alt yapı ınceledı sızle calısmak ıstemıyoruz dıyo ** evlatları ben sıze daha para yatırırmıym dedım gıder fakıre fukaraya verırı hatat cope atarm daha yatırrımıym 1 kmz kaldı haram zıkkım olsun yıllardır sıtede oynarım surkelı alt yada surklı ust alınca bu kural ıhtlılıymıs ** yalanını mikim sizin ben ama dursunlar onlara o parayı kar brakırsam namerdim her yerde konusunu accam ne mal oldgnu herkez gorsun iddacının bıde bana dıyor ana paranzı odedıkd daha ne ıstyorsunz ** ****** onuda odemeseydın bıde adi piç oruc oruc valla saydım sovdum
Aynen katılıyorumKırgınlık küslük olmasın aramızda artık az bi keyfimiz var zaten oda gitmesin ☺?