![75+ Tepkime puanı](/styles/XENTR/RaectionRanks/halfstar-2.png)
Sağol ablaHelal olsun
Sağol ablaHelal olsun
Doğrudur abi ama şunu bil ben kimsenin arkasından tek kem söz etmedim sizin yanınızda ne konustuysam aramızda kaldı kimsenin yanına gidip tek söz etmedim. Senin hakkını da orada savundum biliyorsun. Olaylar çıktığından beri sessizim çünkü kimseyle kötü olmak istemedim o forumdan üyeliğimi de silecektim ama mesaj parasına ihtiyacım vardı en doğru karar tüm forumları bırakmak dedim son kez sizden helalik almak istedim.Benden yanada helal olsun hakkım varsa ama ekip olarak bahsediyoruk ya kendimizden ekip ruhuna etik olmadı yani
Son zamanlardaki olaylar üzücüydü ?Doğrudur abi ama şunu bil ben kimsenin arkasından tek kem söz etmedim sizin yanınızda ne konustuysam aramızda kaldı kimsenin yanına gidip tek söz etmedim. Senin hakkını da orada savundum biliyorsun. Olaylar çıktığından beri sessizim çünkü kimseyle kötü olmak istemedim o forumdan üyeliğimi de silecektim ama mesaj parasına ihtiyacım vardı en doğru karar tüm forumları bırakmak dedim son kez sizden helalik almak istedim.
Maalesef abla böyle olmasını hiçbirimiz istemezdikSon zamanlardaki olaylar üzücüydü ?
Valla ekibi mesaj muhabbeti bitinxe görecem.Benden yanada helal olsun hakkım varsa ama ekip olarak bahsediyoruk ya kendimizden ekip ruhuna etik olmadı yani
İşte zorumuza gidende o oldu mesaj parası aramıza girmemeliydi biz dostuz 3 ayda bir alacağımız 100 tl 200 tlyi biz bir kuponda çok rahat kaybediyoruz yani diyeceğim şuki o kadar meblayı ihtiyaç durumunda birbirimize rahat destek çıkabilecek durumdayız şükürDoğrudur abi ama şunu bil ben kimsenin arkasından tek kem söz etmedim sizin yanınızda ne konustuysam aramızda kaldı kimsenin yanına gidip tek söz etmedim. Senin hakkını da orada savundum biliyorsun. Olaylar çıktığından beri sessizim çünkü kimseyle kötü olmak istemedim o forumdan üyeliğimi de silecektim ama mesaj parasına ihtiyacım vardı en doğru karar tüm forumları bırakmak dedim son kez sizden helalik almak istedim.
Girdigim ilk sitenin paparasi son rakami 00Papara numaran son rakimi 00 sa 20 atayim
Girdigim ilk sitenin paparasi son rakami 00
Haklisin abiİşte zorumuza gidende o oldu mesaj parası aramıza girmemeliydi biz dostuz 3 ayda bir alacağımız 100 tl 200 tlyi biz bir kuponda çok rahat kaybediyoruz yani diyeceğim şuki o kadar meblayı ihtiyaç durumunda birbirimize rahat destek çıkabilecek durumdayız şükür
Kimseyi zor durumda bırakmak istemedim abiİşte zorumuza gidende o oldu mesaj parası aramıza girmemeliydi biz dostuz 3 ayda bir alacağımız 100 tl 200 tlyi biz bir kuponda çok rahat kaybediyoruz yani diyeceğim şuki o kadar meblayı ihtiyaç durumunda birbirimize rahat destek çıkabilecek durumdayız şükür
Olurmu hiç gerçekten dostum diyorrsan borç ta alınır verilirdeKimseyi zor durumda bırakmak istemedim abi
Hey dostum corc versene borc ??Olurmu hiç gerçekten dostum diyorrsan borç ta alınır verilirde
Yeri geldi 2 k kupon attık kaybettik yeri gelir bi arkadaşımıza destek çıkarız yeterki iyi niyet olsun şimdiye kadar destek çıktığım kimseden karşılıkta beklemedim beni tanıman lazımdıKimseyi zor durumda bırakmak istemedim abi
Romanın kg olması lazım dk 40 ??Hey dostum corc versene borc ??
Doğrudur abi de şuan söyledin mesela beni tanıyanlar da sende bilirsin belki içim rahat etmiyor abi Osman reis de kaç kere atacaktı Erende alamam abiYeri geldi 2 k kupon attık kaybettik yeri gelir bi arkadaşımıza destek çıkarız yeterki iyi niyet olsun şimdiye kadar destek çıktığım kimseden karşılıkta beklemedim beni tanıman lazımdı
Geçmiş olsun abla??yattı güzelim kuponum ?
Ekli dosyayı görüntüle 1558