yine olmadı
yine olmadı
Artık üst alal işte 2 dkkada 12 sayı attılar gene 2 sayıdan yattık yeter be
1xbet’te neden oynamıyorsun? orda barem sayısı daha fazla kazanma şansın artaral işte 2 dkkada 12 sayı attılar gene 2 sayıdan yattık yeter be
siracin basina gelmişKalebet dolamfırıcıdır 3,k mı yedi elli kere söylesim call center aradı siz haklısınız dedi benim yapacağım bi şey yok dedi böyle sitede oynamaya devam edersrniz muhakak bir gğn sizindr başınıza gelecek
yok abi başımıza gelmeden anlamıyoruz bazı şeyleriKalebet dolamfırıcıdır 3,k mı yedi elli kere söylesim call center aradı siz haklısınız dedi benim yapacağım bi şey yok dedi böyle sitede oynamaya devam edersrniz muhakak bir gğn sizindr başınıza gelecek
İşim olmaz orayla reis sıraç 500 varmış parasını 3.70 ve 7.00 oranlara basmışlar birde kusuratli ve maçlar çok saçma ne maçı belli değilKalebet dolamfırıcıdır 3,k mı yedi elli kere söylesim call center aradı siz haklısınız dedi benim yapacağım bi şey yok dedi böyle sitede oynamaya devam edersrniz muhakak bir gğn sizindr başınıza gelecek
sonuna kadar katılıyorum ilker abi bende bıraktım kalebetı artıkKalebet dolamfırıcıdır 3,k mı yedi elli kere söylesim call center aradı siz haklısınız dedi benim yapacağım bi şey yok dedi böyle sitede oynamaya devam edersrniz muhakak bir gğn sizindr başınıza gelecek
İyi olmuş elli kere söylediksiracin basina gelmiş
Laftan anlamazlarİyi olmuş elli kere söyledik
bende dedim dier tarafta ilker abi diyince suçlu cikmişti simdi @İZMİT'Lİ felan devam eder oynamayaİyi olmuş elli kere söyledik
uyuyordur reis kalkar birazdanYahu bu Osman nerde yok piyasada
Aynen o çok güveniyo kalebetebende dedim dier tarafta ilker abi diyince suçlu cikmişti simdi @İZMİT'Lİ felan devam eder oynamaya
Oynasın onuda kaç kerr uyardımbende dedim dier tarafta ilker abi diyince suçlu cikmişti simdi @İZMİT'Lİ felan devam eder oynamaya