Tava yoğurdu değilmi o ?Kare kapta üstü hep kaymak heralde o abla
Tava yoğurdu değilmi o ?Kare kapta üstü hep kaymak heralde o abla
iade olan 400 u kaybettikten sonrami yazdın ??Yanlis oranin nasil imkani var
Bak oda güzel olur yapmasını bilirler iseKebab gerek yok abi tavuklu bezelye ?
Ben antep ile hatay mutfağına bayılıyorumKebap işleri sizlerden soruluyo anlaşılan ??
Doğu yemeklerinş yapmayı da yemeyide çok severim bende ?
Olay su ekipe bildiriyorum dedi kazanciniz varsa 340 eklicez dedi sonra 1 saat sonra yanlis oran dedi hem ne fark eder 400 kayip yada zarar ben kazandim iade ettiiade olan 400 u kaybettikten sonrami yazdın ??
Aynen acılı karışık dolmaları hele ?içli köfte valla canım çekti şimdi ha ?????Ben antep ile hatay mutfağına bayılıyorum
Sen yemek için yaşıyon reis biz yaşamak için yiyozKebap işi her türlü yemek yaparım sulusundan pilava köfteden haşlamasına
Bizde elde bi tantuni var bide cezerye gerçi son yıllarda kerebiçte bam yapmaya başladıAntep baklava Hatay künefe Mersin tantuni
Fidel CastroSen yemek için yaşıyon reis biz yaşamak için yiyoz
Ege mutfağıda süper ????Antep baklava Hatay künefe Mersin tantuni
Kerebic nedir ?Bizde elde bi tantuni var bide cezerye gerçi son yıllarda kerebiçte bam yapmaya başladı
söyledim aktif olunca konu ile ilgilenirOlay su ekipe bildiriyorum dedi kazanciniz varsa 340 eklicez dedi sonra 1 saat sonra yanlis oran dedi hem ne fark eder 400 kayip yada zarar ben kazandim iade etti
La her gğncellemede patlamış muhabbeti yapmayınpapara patlamış beyler haber doğruysa herkeze geçmiş olsun...
Vallahi yeter artık yahuLa her gğncellemede patlamış muhabbeti yapmayın
Ağzımın suyu aktı valla yok böyle bi şey@ilkerimxx reis geçen gün bir yerde izledim kıyma kebap pişiyor yanına biber domates közlüyor sonra hamuru pide açıyor içine kebap biber domates üstüne * koyup sarıyor atıyor fırına nar gibi kızarmış ekmek içinde nasıl olmuş o Kebab