Neyse sağlık olsun ?Yemeği yedim geldim baktim basket yoktu dedim 1 2 el atayim girdim kasa 207 oldu dedum 300 olur olmadi
Neyse sağlık olsun ?Yemeği yedim geldim baktim basket yoktu dedim 1 2 el atayim girdim kasa 207 oldu dedum 300 olur olmadi
Sana iyi bir ceza verilmeli acil yönetim toplantısı gerekYemeği yedim geldim baktim basket yoktu dedim 1 2 el atayim girdim kasa 207 oldu dedum 300 olur olmadi
Zulayi patlatkasa kalmadiki ?
Hic kazanamadım bu ara monopolydrNeyse sağlık olsun ?
HEP kazanıp oraya yediriyorsunYok valla bu oyun kanser etti beni
Laboratuvarlarda corona denek i olarak kullanilsinSana iyi bir ceza verilmeli acil yönetim toplantısı gerek
Sana 1 hafta ban hiçbir siteye girememe banı buHic kazanamadım bu ara monopolydr
Bütün hepsi ayarlıgaliba yada bize denk geliyo hep kayıp ?Hic kazanamadım bu ara monopolydr
İyi fikir kobay olsunLaboratuvarlarda corona denek i olarak kullanilsin
Baskada bi ise yaramiyor zatenİyi fikir kobay olsun
Bari bir faydası dokunur öyle vatana milleteLaboratuvarlarda corona denek i olarak kullanilsin
Valla abi 207 oldu 4 elde hepsi gittiSana 1 hafta ban hiçbir siteye girememe banı bu
sen bunun artık prof olman gerek verdikten sonra alırValla abi 207 oldu 4 elde hepsi gitti
Abla onceden cok guzel.kazaniyordum bu ara uğursuz olduğundan mi acaba hep kaybettim ordqBütün hepsi ayarlıgaliba yada bize denk geliyo hep kayıp ?
Cok zorladık ya valla tuhsen bunun artık prof olman gerek verdikten sonra alır