yav bizde yazdık çıkmadı nolmuş sanki mk sktir git o zaman çekiliş için geldiysen bilgibizdende 100 aldın yetmedimiİlk saşd
İlk saldıranlardanım herşeyi yaptım dünysnın linki attım sonuç ne 0 bi bok göndermediniz çekilişlere bile almadınız
o hesaplara yatıranların ne suçu var kardeşim kurunun yanında yaşta yanıyor abartmayınHerkes bağlanıp havale yatırım yapmak istiyorum diyip IBAN hesap no alsınlar bana yazsınlar özelden topluca CİMER ve BANKALARINA şikayet maili atıcam.
İlk saşd
İlk saldıranlardanım herşeyi yaptım dünysnın linki attım sonuç ne 0 bi bok göndermediniz çekilişlere bile almadınız
Elimizden geleni yapıyoruz abi .. Yildiracagiz Onları ....Josep delirdi suan nowwin bitecek
Abartma yoko hesaplara yatıranların ne suçu var kardeşim kurunun yanında yaşta yanıyor abartmayın
@manevra34 kanıtlar burda patlasmak isteyen paylaşsin
başkan o hesapları şikayet ettiğin zaman onlara hiç bi bok olmuo onlar yurtdışında zaten olan o hesaplara havale yapanlara oluyor sana bana yani ben yatırım yapmadım benim için sıkıntı yok yatıırm yapanlar en az 5000 ceza yicekAbartma yok