F
Forex
Guest
napıosun karşimhadi lan ilk defa cekiliş katılcam galiba kac gündür eksik bişey varrdı nasip et bakalım
napıosun karşimhadi lan ilk defa cekiliş katılcam galiba kac gündür eksik bişey varrdı nasip et bakalım
SEn akşam aldın 20 tl yiEmeğe saygı yok mu
la pcden yapsanaKanka avatar işi yarına kaldı denedim o kadar olmadı çürük telefon lazım megapiksel i ağır geldi galiba 48 MP telefon kamerası boyut büyük diyo ??
yapılıyor nasıl yapılmıyor sonucta apra dagıtılcak bıu gelirse çekilşi var meselaAynı kişiler sapkın gşvş yazıyor çekiliş olmucsk herhalde heryeede 10 kişi 20 yazıyor sabahtsb beri ama sonuç yok herşeyi yaptık ama sonuç sıfır
Twitter da kazandıkları yetmıyor muhadi lan ilk defa cekiliş katılcam galiba kac gündür eksik bişey varrdı nasip et bakalım
kardeş sen ne kadar ortalıgı karıstırıyorsun cekilişle oluyor sansa kim cıkarsaSEn akşam aldın 20 tl yi
neyapoım yatcam şu maç bitsindenapıosun karşim
Bende diyorum herkes katılsın kime nasip isekardeş sen ne kadar ortalıgı karıstırıyorsun cekilişle oluyor sansa kim cıkarsa
bana atarmısın nerde kasnazmışım twitetrda sen hayrıdır *** ne diyon lannn nerde kaznamışım göster bakalım sarmaya adammı arıyon çakal 20 tl atayımda sus ***Twitter da kazandıkları yetmıyor mu
Hakkımla aldımSEn akşam aldın 20 tl yi
senin bunu yazman bile hata adminler zaten kimi uygun görürse katar ona buna sorma üyeler nerden bilecek kim var kim yokBende diyorum herkes katılsın kime nasip ise
lan bana bak nerde kazanmılım para hayrıdır çakallll 20 tl için az öncede saldırıyodun millete çakakllkık yapma alırım aklını bak sessiz sedasız kimseye takılmadan burda ytakılıyoruz arızalık yapoma canımıda soıkmaKuru beeeeeee