yahu ben ne dedim sanki siz işinizi bilmiyorsunuz dedim gibi konuşuyorsunuz lütfen ya adamın yaptığına bak yazıktır günahtırBİZLER BURADAYIZ YAHU ÖLMEDİK....KİM HAKETTİ HAKETMEDİ TESPİTİNİ YAPACAK AKLIMIZ VAR..SAĞLIĞIMIZ YERİNDE
Yok kardeşim zaten kuponum şartı var aslında Galatasaray maçın dan sonra helen katılmıyor admin konu için de paylaşmış yı sen görmedin normal gerek yok ?güzel kardeşim parasında felan değilim gelsin ben ona vereyim 20 tl konuda sinerji şartı yazıyor mu yazmıyor isim vardı yeni bitti geldim ordan laf atıyor adamın hesabını bozuyor
Kardo tmm boşver sakinyahu ben ne dedim sanki siz işinizi bilmiyorsunuz dedim gibi konuşuyorsunuz lütfen ya adamın yaptığına bak yazıktır günahtır
Kanka sakinyahu ben ne dedim sanki siz işinizi bilmiyorsunuz dedim gibi konuşuyorsunuz lütfen ya adamın yaptığına bak yazıktır günahtır
19:00 SON KATILIM MESAJLAR VAR YAHU....İgüzel kardeşim parasında felan değilim gelsin ben ona vereyim 20 tl konuda sinerji şartı yazıyor mu yazmıyor isim vardı yeni bitti geldim ordan laf atıyor adamın hesabını bozuyor
Bak güzel kardeism hala uzatiyorsunolm gel özele gel bakalım kim klevye delikanlısı gel bekliyorum