Te brilkler kardesim teni uye oldumSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Not:Josep sizi sever Josepsiz kalmayin
Te brilkler kardesim teni uye oldumSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Sadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Bu vatanin evladisin ya o yeter kral nereli olduğunun hiçbir önemi yokSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Abi neden deli diyon kendine ya gawhwhdksldSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
KonyadırSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Konyadır el patron ?Sadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de