Diyarbakır delisiSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Not:Josep sizi sever Josepsiz kalmayin
Kayserinjn delisiSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
TebriklerSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Diyarbakır son kararımSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
tskler cansınSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
Diyarbakır son kararımSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
elazıg dıorum bnde elazıglıyım =)Sadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
ndnnddh ??Sadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de
hadi bakalım tşklerSadece sartim ben sizi tanırım sizde beni tanıyn ben nerenin delisiyim bilen 5 kisye 20tl papara ödülü verilck akşam 21.de