yaparım takipmi yoksa begenimi@Sahinbey liste yapicakmisin
yaparım takipmi yoksa begenimi@Sahinbey liste yapicakmisin
Nürnberg i üst yapaydın ikimizde zengindik su an abla.Leverkusene bakıyom diye benim basketide unutmuşum ?????
bu yazima kadar olan takiptekileriyaparım takipmi yoksa begenimi
Sus 8 sayı lazım 4.25 süre var ???????Nürnberg i üst yapaydın ikimizde zengindik su an abla.
Hayinsin apla
Zalımsın apla ??
tmm 6 sayfa bakıp yapıyom bolşans yazıp çıkanlar almıyombu yazima kadar olan takiptekileri
Benide al he en çok ben takip ettim ?????tmm 6 sayfa bakıp yapıyom bolşans yazıp çıkanlar almıyom
tmm abla edin gördümBenide al he en çok ben takip ettim ?????
Apla paparaları sana mı atıyoruz 8 sayı sonra ??Sus 8 sayı lazım 4.25 süre var ???????
Dur daha değil bi iniyom bi çıkıyom yerimde sayıyom anca ????Apla paparaları sana mı atıyoruz 8 sayı sonra ??
takipe göre aldım
Dışarıda kalacak iki kişi için suan üzülmeye başladım ????
Kupon gelsin de herkes payından 10 ar kirsa herkes alıyor zjjzjzjxjsDışarıda kalacak iki kişi için suan üzülmeye başladım ????
eren bii kıyak yapar maç gelsin olmadı bölüşürüzDışarıda kalacak iki kişi için suan üzülmeye başladım ????
Kuponu gelsin eren gönül kırmaz bence.Dışarıda kalacak iki kişi için suan üzülmeye başladım ????
? ödülü düşürüp kişi sayisini artirabiliriz isterseniz ?Kuponu gelsin eren gönül kırmaz bence.